SportFotbal SESTAVA ROKU - Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Sezóna 2017/2018 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás.  Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda. Již  máte možnost hlasovat pro své favority v sestavách roku. Děkujeme za Vaše hlasy... 

BRANKÁŘ

Miloslav Boháč, TJ Sokol Ostravice

Odchovanec místního klubu, který už 10 let chytá jako jednička za Ostravici patřil i v této sezóně k oporám mužstva. Odchytal všechny zápasy, ve kterých tým držel výbornými zákroky, v klíčových okamžicích mu míče z rukavic prostě nevypadnou a také má přehled o hře samotné, takže jeho pohotové rozehrávky byly základem pozdějších dobrých akcí týmu. V sezóně vychytal 6 čistých kont, ale jeho forma gradovala hlavně na jaře, kdy v pěti zápasech nepustil za svá záda míč. A v celé jarní části kapituloval jen 15x, což je vynikající výsledek. Defenzíva v čele s ostravickým brankářem byla pro soupeře těžkým oříškem a mnohdy mu jeho spoluhráči děkují plácáním po zádech za skvělé vychytané gólovky. 

 

OBRANA

Radim Sládeček, SK Tichá - 1 gól

Zkušený stoper (40 let), který je v hlavičkových soubojích takřka neporazitelný. Dlouhé roky byl lídrem Frenštátu pod Radhoštěm, odkud zamířil do Tiché. Od letošní sezony je nejen kapitánem, ale také hrajícím trenérem týmu. Coby kapitán se mu povedlo dovést svůj tým ke 4. místu v tabulce.

 

Martin Černoch, TJ Slavoj Jeseník nad Odrou - 2 góly

Martin už je třetí sezonu stálice základní sestavy Jeseníku. Patří mezi nejzkušenější borce a to ukazuje jak na hřišti tak i v šatně. Je vzorem pro všechny mladé kluky. I přes to že má blizko tzv. do fotbalového duchodu. Každý zápas podává vyborné výkony a je stalici obrany. Organizuje hru ,  vytváři šance. Brání golum soupeře. Ale v šestnátce protivníka ukazuje svoje zkušenosti a je jeden s nejvíc nebezpečných hráču jeseníku. To taky ukazal pár brankami na jaře díky němu jsem vydřeli aspon nějaké body. (např Pustějov.)

 

Radim Krása, Fotbal Fulnek - 5 gólů

Radim Krása obránce svého týmu Fotbalu Fulnek, který tým umí podržet a útočícím protihráčům přes něj jen tak něco neprojde. S Fotbal Fulnek si vyzkoušel i jaké to je zahrát si druhou ligu a letos nemalou měrou přispěl k vytouženému postupu. Soupeřům se podařilo  fulneckou obranu překonat pouze 12x za celou sezónu.

 

ZÁLOHA 

 

Patrik Pop, TJ Spálov - 13 gólů

Starší z bratrské dvojice Popů, velmi dobře technicky vybavený hráč, se na jaře prosadil významně i střelecky a se 13 zásahy se stal nejúspěšnějším střelcem spálovského týmu. K jeho přednostem patří skvělá kopací technika, a proto zahrával, a to velmi nebezpečně, množství rohových a přímých kopů. V regionálním tisku se několikrát prosadil mezi hvězdy kola. Protože se věkem dostává do nejlepších fotbalových let, věřím, že s výkonností půjde ještě nahoru a bude patřit k pilířům spálovského týmu. Nastoupil do všech 26 utkání v sezóně a nastřádal v nich 1 367 minut a také 5 žlutých karet.

 

Dominik Kocián, SK Tichá - 18 gólů

Osmnáctiletý mladík (věkem stále dorostec), který loni exceloval v dorostenecké divizi v dresu Frenštátu pod Radhoštěm. Na své konto si připsal také několik startů za místní A-tým. Tuto sezónu vstřelil do sítě soupeře 18 gólů a je nejlepším střelcem týmu. Stal se z něho stabilní člen základní sestavy Tiché.

 

Petr Stýskala, TJ Sokol Ostravice - 16 gólů

Ofenzivní záložník a tvůrce ostravické hry byl tento ročník nezastavitelný.Bývalý hráč ligového Slovácka či Třince měl lví podíl na tom, že Ostravice vyhrála na jaře sedm utkání, celkem získala 24bodů a skončila na pěkném šestém místě. Stýskala se zapsal mezi střelce celkem jedenáctkrát, navázal na svých pět podzimních branek a stal se tak nejlepším střelcem týmu. K tomu jeho přihrávky vedly k dalším šancím i brankách spoluhráčů.Dovedl jako kapitán tým a brankou k výhře v Mořkově, gólem přispěl remízou v Tiché. Sám rozhodl utkání s Vlčovicemi a třemi góly sestřelil Fryčovice.Poté jeho jediná branka porazila Veřovice a potvrdil přímým kopem výhru nad Starým Jičínem. Svoji formu ukončil dvěma góly v Kopřivnici.Tento hráč hrál cely ročník v excelentní formě a byl pro Ostravici klíčovým a rozdílovým hráčem.

 

Rostislav Kíša, TJ Spálov - 2 góly

Velmi zkušený fotbalista, trenér a taky skvělý hráč a chlap. Na jaře se rozehrál k výborným výkonům a naplno předváděl své zkušenosti z vyšších soutěží. Nejenže tým vedl jako trenér, ale i na hřišti byl motorem týmu a neúnavným dříčem, který dodával tolik potřebný klid mladým spoluhráčům kolem sebe. Pro mladé musí být a také je vzorem. V sezóně se objevil na soupisce ve 23 utkáních a nasbíral v nich 986 minut, vstřelil 2 branky a dostal dvě žluté karty.

 

 

ÚTOK

Jan Ollender, FC Kopřivnice - 17 gólů

Hráč FC Kopřivnice, který si zaslouží být v top 11 sezóny. Kopřivnice dobře ví jak je pro jejich tým důležitý a snaží si ho udržet. Ollender je zkušený hráč, který působil několik roků v Baníku Ostrava, Vítkovice, Frýdek-Místek... Podával po celou sezonu velmi kvalitní výkon a ve všech utkání to byl právě on, ten rozdílový hráč z týmu. Podařilo se mu vstřelit 17 branek a připravil několik asistencí svým spoluhráčům.

 

Petr Ďurica, Fobal Fulnek - 29 gólů

Když před sezónou oznámil majitel fotbalového klubu z Fulneku, že přivádí Petra, aby svými góly pomohl s postupem o soutěž výše, někteří tomu nevěřili. Petr tuto prognózu naplnil do puntíku a svými 29 góly výrazně pomohl vytouženému cíli. Tento fotbalista, který obdivuje hru bílého baletu a sešívaných je nedílnou součástí fulnecké kabiny a jak je u něj známé tak na otázku jak se těší na další sezónu by odpověděl: VAAAMOS

 

Jan Šesták, Fotbal Fulnek - 19 gólů

Velká osobnost celé fulnecké kopané bez něhož si nedokáží trenéři představit základní sestavu. Když si jej kabina zvolila před touto sezónou kapitánem, věděli že dělají správnou věc. Navíc k tomu přidal úctyhodných 19 gólů a na nespočet gólů přihrál. Asi nejhezčí gól v sezóně vstřelil proti Tiché. Jeho trefa z poloviny hřiště se jen tak nevidí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.