SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 04.11.2017

0

Předposlední podzimní kolo je dohráné, a tak jsme mohli sestavit jeho ideální jedenáctků. Rovnou tři zástupce v ní má vedoucí Městec Králové, po dvou dodaly Semice B se Seleticemi a zbylí fotbalisté hájí barvy Přerova nad Labem, Všejan, Hrubého Jeseníku a Kovanic.

PAVEL HAMPL Městecká akvizice opět udržela svůj vysoký standard, inkasovala jen těžko chytatelnou branku ze závaru a chytila mnoha soupeřových šancí. Hampla tnentokrát chválila jakožto hráče utkání dokonce i soupeřova strana.

Přerovský JAKUB KADEŘÁVEK rozhodl svou bombou z voleje "zápas o 6 bodů" s Kovanicemi. Všejanský MARTIN KUBÍN pak zaujal svou bojovností, poctivostí i přehledem. Obdobně tomu bylo v případě dalšího stopera, JIŘÍHO KULHÁNKA ze Seletic, jehož chválil i trenér soupeře. Hrubý Jeseník porazil Běrunice s čistým kontem i díky kvalitně fungující obraně, jejímž důležitým článkem byl JOSEF JENÍK.

Za Seletice se dvakrát prosadil již tradičně střelecky úspěšný JAKUB ČEPEK. V kovanickém dresu se jako jediný z mužstva pokoušel o kreativní přihrávky střední záložník DAVID TRÉGL, spoluhráči je však bohužel nedokázali zužitkovat. Městecký ONDŘEJ ČERNOVSKÝ opět splnil všechny povinnosti defenzivního záložníka, navíc otevřel skóre mazácky proměněnou penaltou. Jeho spoluhráč MIROSLAV VELENSKÝ se dostává do stále lepší formy a právě na Černovským proměněnou penaltu byl faulovaný.

Za Semice B zářilo duo PETR HOBÍK a DOMINIK ŠIMEK. Hobík se po čtyřech gólech z minulého víkendu tentokrát trefil dvakrát. Dvě branky přidal i Šimek.

KOMU DÁTE SVŮJ HLAS V ANKETĚ O HRÁČE KOLA?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.11.2017 20:31 do 08.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.