SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 28.10.2017

0

Do konce podzimní části sezóny stále zbývají dvě kola, a tak si můžete nadále vychutnávat naše tradiční rubriky včetně pondělní sestavy kola. Tentokrát v ní mají nejvíce zástupců Všejany, které na poslední chvíli otočily duel s Opočnicí. Pošlete svůj hlas v anketě o hráče kola některému z těchto tří fotbalistů, či je vaším favoritem někdo jiný?

Z brankářů nás nejvíce zaujal všejanský Lukáš Miech, který musel hlavně v první půli likvidovat jedno zakončení za druhým a radil si znamenitě, v zápase inkasoval jen jednou.

Před Miechem operoval jeho spoluhráč Vašák, který nás zaujal neméně. Na pozici beka běhal nahoru dolů, nevypustil jediný souboj a po vysunutí na kraj zálohy dal pěkný gól od tyče. Za Městec musel kvůli zranění Blažka při rozcvičce nastoupit do zápasu na pozici stopera Zdeněk Hradečný, který je zvyklý na střed zálohy. Prokázal však sílu zkušeností a takřka každý obranný zákrok si dokázal perfektně načasovat. Rožďalovice vyhrály s čistým kontem i díky rychlonohému obránci Dontovi, který si prošel mládežnickými mužstvy Sparty a své dovednosti opět zúročil. Za Opočnici se zdaleka nejlépe prezentoval Michal Rychlík, po jehož centru padl jediný gól jeho týmu.

Seletický Čepek se prezentoval rychlostí a třemi vstřelenými góly. Všejanský Josef Říha odebíral míče ve středu pole, zakládal šance a proměnil svůj samostatný únik, čímž na poslední chvíli rozhodl o zisku tří bodů. Městecký Tůma nás opět velmi zaujal. Dal gól z velké dálky a proti Poděbradům, svému bývalému týmu, se snažil být všude. Překypoval energií a posílal spoluhráče do šancí. Kostomlaty zvítězily mimo jiné i díky dvěma gólům Rašky.

Semice B přejely v boji o udržení Kovanice 7:2 i díky čtyřem gólům Hobíka, který běžně hraje za A mužstvo. Naopak za Kovanice dvakrát rozvlnil síť Král.

DO STŘEDEČNÍHO POLEDNE MŮŽETE HLASOVAT O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2017 19:41 do 01.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.