SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.10.2017

0

Sestava kola je tentokrát pořádně našlapaná! Dáte svůj hlas v anketě o jejího nejlepšího hráče obětavému brankáři, či některému ze řízných obránců a kreativních záložníků, nebo snad jednomu ze dvou hattrickových hrdinů? Hlasovat můžete až do středečního poledne!

Z brankářů nás nejvíce zaujal Radek Ouzký, který sice od ambiciózních Rožďalovic dostal čtyři góly, ale všechny spíše vinou obrany. Svůj tým naopak uchránil od většího "výprasku" mnoha skvělými pohotovými zákroky.

Všejanům zajistila remízu s Poděbrady i sehraná dvojice z obrany. Kubín prokázal své velké zkušenosti, Vašák pak ukázal, že patří mezi nejrychlejší hráče svého mužstva a na pozici beka nikdy nevypustí jediný sprint či souboj. Mezi nejlepší hráče Opočnice patřil bojovník Michal Rychlík, za Přerov pak na druhé straně dával mimo jiné i gól obránce Kadeřávek.

Spolu s Rychlíkem hrál za Opočnici značně nad průměr i Pivný, který tradičně skóroval a hecoval spoluhráče. Pavlík z Kostelky si pak vysloužil uznání i od soupeře za dobrou práci na míči a poslední hráč kola, Tůma, se blýskl dvěma asistencemi.  Obě zužitkoval hattrickový hrdina Kubelka.

Tři branky se povedlo vstřelit i seletickému Klepačovi, dvakrát pak rozvlnil síť tradiční kanonýr Hora.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2017 20:36 do 25.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.