SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 09.09.2017

0

Máme za sebou další odehrané kolo a s ním přichází i jeho ideální jedenáctka. Výběr jsme měli ještě těžší než jindy, a to především co se ofenzivních pozic týče - s několikanásobnými střelci se roztrhl pytel! Mnoha hráčům tak nestačily k místu v sestavě kola ani dva vstřelené góly doprovázené vysokou aktivitou či množstvím vytvořených šancí. Snad se těmto fotbalistům příští víkend opět zadaří a místo v naší jedenáctce si již uhájí!

JIŘÍ KUMSTÝŘ Rožďalovice přejely Všejany nečekaně vysoko 1:5. Své prsty v tom doslova měl i Kumstýř, který chytal jednu šanci za druhou. Vždyť jich Všejany měly mnohem více než vítězný tým!
LUKÁŠ DONT Protřelý krajní obránce se zkušenostmi z velkých žákovských  dorosteneckých turnajů za Spartu zářil ještě více než obvykle! Neúnavně běhal mezi vápny, s kapitánskou páskou hecoval spoluhráče, rozdával centry a navíc vstřelil dvě branky! Nejprve proměnil penaltu, poté krásně poslal střelu z přímého kopu přes zeď.
JAROSLAV BLAŽEK Na městeckém čistém kontě měl opět zásluhy i zkušený obránce Blažek. Přehledem, bojovností i přesnými přihrávkami na dlouhou vzdálenost cedl svůj tým k vítězství.
VIKTOR KAVKA Semice sice body nezískaly, za svůj výkon korunovaný gólem se však jistě nemusí stydět Viktor Kavka.
MAREK BRTEK Seletice zvítězily čtyřbrankovým rozdílem i díky dobře fungující obraně, jejíž důležitou součástí byl právě Brtek.
ALEŠ PIVNÝ Opočnice sahaly v Poděbradech po senzaci a svůj podíl na tom měl dvěma góly a mnoha přihrávkami i Pivný. Poděbrady však v poslední desetiminutovce otočily z 1:3 na 4:3.
JAKUB NAJMON S Najmonovou výbušností, rychlostí a pohybem měly Všejany velký problém, což přiznal i jejich trenér. Najmona spolu s Dontem a Moravcem označil za rozdílové hráče.
MARTIN TŮMA Tůma opět udivoval neúnavným pohybem, navíc si připsal asistenci u úvodní branky.
MICHAL NOVÁK Novák se zasloužil o senzační poděbradský obrat snad ze všech nejvíce. V 82. minutě stáhl na 2:3, v 86. vyrovnal. O minutu později rozhodl Archalous.
ROMAN FINK Navrátilec do Kostelní Lhoty nastoupil s kapitánskou páskou a neměl problém utéct celé běrunické obraně, což vyústilo ve tři sólové branky.
JAKUB ČEPEK Důrazný střelec dokázal využít své postavy a výskoku především po standardních situacích, což mu přineslo dva zásahy.

HLASUJTE V ANKETĚ O HRÁČE KOLA PRO SVÉHO FAVORITA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2017 21:00 do 13.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.