TEAMSTORE sestava roku Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Hlasujte o nejlepšího hráče jarní sezony IV. třídy Plzeň - Jih! Každý z týmů soutěže najde v sestavě jednoho svého hráče. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Jaroslav Žigmund (TJ Sokol Líšina) - Gólman posledního týmu tabulky si v každé utkání pořádně zachytal a jen jemu mohou spoluhráči poděkovat, že některá utkání neskončila ještě větším výpraskem. 

Lubomír Housar (TJ Baník Mantov) - Legenda Mantova v jarní části sezony znovu obula kopačky a byla nominována svým celkem do sestavy jara. Zkušený obránce má i ve svých zralých letech fyzčku na dobré úrovni a kdykoliv nastoupil, řádně prohnal i o mnoho mladší fotbalisty. 

Luděk Varga (SK Hradec 1946 B) - Stoper a zároveň kapitán hradeckého béčka vždy odvedl poctivý a svědomitý výkon, i když se jeho týmu příliš nedařilo. 

Iosif Ventel Salcop (TJ Seč) - Seč měla v jarní části výbornou formu a za hráči, kteří dávali branky jako na běžícím pásu, zůstal schovan krajní bek Seče, jenž neúnvaně piloval lajnu a kromě dobré defenzivní práce dokázal i podpořit útok. 

Jiří Turek (Tj Soběkury) - V jarní části sezony Soběkury těžko skládaly vždy kádr a nastupovat proto musel i soběkurský harcovník, jenž jinak obvykle řídí svůj tým z lavičky jako hlavní trenér. 

Jiří Uzel (TJ Tatran Neurazy) - V Neurazech se sestava neústale měnila, ale pokud nastoupil tento zkušený křídelník, defenzíva soupeře musela být hned na pozoru. 

David Zikmund (SK Nezbavětice) - Za výbornou jarní formou Nezbavětic stojí i zlepšené výkony tvůrce hry, který ve středu pole dominoval a dokázal s pravidelností připravovat i střílet branky. 

Jaroslav Rada (TJ Sokol Plzeň - Letná B) - Jelikož by se sám nenahlásil, musel být vybrán redaktorem. Patřil k tahounům svého týmu a pomohl v několika zápasech i áčku Letné. Na hřišti byl vždy pořádně vidět a vstřelil deset branek.

Radek Šabata (TJ Blovice B) - Postupující tým se mohl, pokud nastoupil, spolehnout na mladého kanonýra, jenž s pravidelností střílel jednu branku za druhou. Svými góly pomohl postupu A - týmu i B - týmu Blovic. 

Filip Pelouch (TJ Záhoří) - Kapitán Záhoří ve druhé polovině sezony pálil ostrými a celkově zaznamenal 24 branek,  Skonil proto jen těsně za králem střelců letošního ročníku soutěže. 

Ladislav Mlnařík (TJ Záluží) - Na jaře chytil zkušený útočník střeleckou slinu a střílel jednu branku za druhou. Výsledkem je nakonec postup jeho týmu a také koruna krále střelců za 25 tref. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.