TEAMSTORE sestava roku Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Okresní přebor skončil. Ročník 2016/2017 přinesl spoustu zajímavých zápasů, krásných gólů, ale i smutných pádů. Mistrem se stal celek, jenž spadl z B třídy, po roce se tak okamžitě vrací zpět. I druhý tým byl ex-krajský. Zajímavější,než boj o titul byl souboj o záchranu. Už s předstihem věděly Zdemyslice, že po roce se vrátí zpět do III třídy. Po posledním kole zůstal další černý Petr v ruce Hradci. Radkovice se po nepodařeném podzimu vyškrábaly alespoň na barážovou pizici, a následný dvojzápas s Dvorcem zvládly. Stod už takové štěstí neměl a na Chlumčany v baráži nestačil. Jeho pád tak pokračuje i nadále. Nejlepším nováčkem se ukázal Chotěšov, který skončil v horní polovině tabulky. Největší překvapení pak bylo zmrtvýchvstání Dobřan, které se nakonec zachránily. My se teď pojďme podívat na jedenáct těch nejlepších. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Karel Dražan - Smolivec měl jednu z nejlepších obran, neinkasoval mnoho gólů a nebýt výpadku formy na konci sezóny, mohl skončit výš. Karel byl velkou oporou po celou sezónu. 

 

Tomáš Hora - Opora a stěžejní muž obrany Žinkov. Podával stabilně dobré výkony a zaslouženě se dostal do sestavy roku. 

 

Zbyněk Hönig - Zkušený obránce Chotěšova si dirigoval mladší spoluhráče a pomohl svému týmu k výborné první sezóně v Okresu.

 

Milan Gleissner - Kapitán a vůdčí osobnost Dobřan. Hlavně v jarní části podával výborné výkony a pomohl k záchraně. 

 

 

Miroslav Švec - Nepostradatelná součást zálohy Nepomuku. Útočil, bránil, přihrával na góly ale také je dával. 14 gólů je na záložníka výborný počin. 

 

Tomáš Kutka - Mozek záložní řady Radkovic. Gólů moc nedal, ale na nespočet jich přihrál. Činil se také v baráži, kde dva góly dal a další přihrál. 

 

Tomáš Loukota - Nepostradatelný hráč Kláštera, který většinu sezóny nosil kapitánskou pásku. Dal několik gólů a dalších nespočet šancí pro spoluhráče vytvořil. 

 

Martin Škyrta - Hra Kasejovic na něm stála. Hrát bez něj a s ním byl velký rozdíl. Pomohl Kasejovicícm nakonec sezónu úspěšně dohrát v horní polovině. 

 

Tomáš Kadlec - Především v jarní části sezóny vyčníval nad ostatními. Předenicím se nedařilo, Tomáš ale v každém zápase odevzdal maximum a držet tým nad vodou. 

 

Tomáš Hrach - Mladý ofenzivní hráč Losiné byl cítit v každém zápase. Několikrát se objevil v sestavě kola. Vstřelil krásných 18 gólů. 

 

Michal Fořt - Střelecký suverén Okresního přeboru. Všem ostatním utekl o parník a to ještě vinou zranění několik zápasů neodehrál. Už během sezony čtyřikrát vyhrál hráče kola, teď aspiruje na hráč roku. 

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.