SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 11.06.2017

0

21. kolo má za sebou III. třída skupiny B a po něm přichází sestava kola. Tradičně hlasujte do středečního poledne.

V brance podržel svůj tým Lukáš Beneda na hřišti mistra z Římova. Jeho zákroky dlouho drželi naději na bodový zisk, který Lišov B nakonec získla v závěru zápasu.

 

Trhové Sviny B se posunuli po výhře nad Černým Dubem na čtvrté místo, právě před svého nedělního soupeře. Velký podíl na tom mají svým výkonem a góly Martin Valut s Pavlem Randou. Důležitou branku a hlavně vítěznou vstřelil Libor Kolář z Nových Hodějovic.

 

Na kraji zálohy zahrál velmi dobře Ladislav Koclíř z Vrábče a zabojoval celý jeho tým, který si odvezl bod ze hřiště Rudolfova. Ve středu zálohy se dařilo Pavlu Schusterovi, který rozjížděl hodně akcí svého týmu a jednou se zapsal i mezi střelce zápasu. Podobně na tom byl i Marek Sládek z Rudolfova B, kterého spojuje po víkendu s Pavlem Schusterem jedna věc. Oba jejich týmy ztratily velmi dobře rozehraný zápas. O poznání spokojenější byl Jan Dvořák z Nových Hodějovic, který dal druhou uklidňující branku v zápase s Ledenicemi B. Hodně toho naběhal na kraji zálohy Lukáš Froněk z Římova, ale ani jeho branka nakonec neznamenala vítěznou rozlučku s domácími fanoušky.

 

Bojovný výkon předvedl Karel Tondr z Mladého a patřil celkově k nejlepším hráčům svého týmu. Miroslav Tošner ze Slavče pak dvěma góly pomohl zachránit pro svůj tým, alespoň bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2017 17:45 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.