SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Vybrat sestavu kola byl tentokrát složitý úkol a to především na pozici brankáře - v šesti ze sedmi utkání jedno z mužstev vyhrálo s čistým kontem! V našem výběru se objevili především fotbalisté z týmů, které si ve 24. kole radili takto suverénně, zařadili jsme však i několik plejerů, kteří sice nedokázali svým mužstvům pomoci k bodům, předvedli však velmi dobré výkony.

BRANKÁŘ
MICHAL DROBNÝ - KOSTELNÍ LHOTA Michal Drobný vychytal jasně efektivnější Kostelní Lhotě čisté konto při vítězství 3:0 nad Kostomlaty v důležitém záchranářském boji.

OBRÁNCI
JAKUB FARKAŠ - SELETICE Na jasném vítězství Seletic se podílel i defenzivně laděný Farkaš, který se i vydával do útoku a dal gól.
ONDŘEJ ČERNOVSKÝ, MĚSTEC KRÁLOVÉ Černovský v zápase vystřídal pozice stopera a předstopera, zvládl však také dát po sólu jediný gól svého týmu.
VOJTĚCH PIVEC, HRUBÝ JESENÍK Kapitán Hrubého Jeseníku dopomohl výkonem na pozici stopera k výhře 2:0 nad rivalem z Přerova nad Labem.
MAREK SLÁDEK, KOSTELNÍ LHOTA Kostelce dopomohl k vítězství v záchranářském souboji i jistý obranný výkon kapitána Sládka.

ZÁLOŽNÍCI
ONDŘEJ KRAUS, SELETICE Krausovi se v záloze dařilo. Zakládal útočné šance, přesně rozehrával a brankou na 4:0 uzavřel skóre zápasu.
MICHAL HANUŠ, VŠEJANY Hanuš tentokrát operoval těsně pod hrotem. Vyvážel míč, střílel a po dorážce jeho rány padl jediný gól utkání.
MARTIN ČÍŽEK, BĚRUNICE Běrunice nečekaně přehrály druhý Městec, k čemuž dopomohl i Čížkův důležitý gól na 2:0.
MARTIN MANHART, OSTRÁ B Manhartovi se stejně jako v minulém kole hodně dařilo. Kromě mnoha přesných pasů a vytvořených šancí se blýskl i dvěma góly.

ÚTOČNÍCI
MICHAL PAVLÍK, KOSTELNÍ LHOTA Pavlík přešel ve druhém poločase přes čtyři soupeře a přesnou ranou navýšil vedení Kostelky a takřka jistě jí vystřelil setrvání v soutěži.
LUKÁŠ HAMPL, OSTRÁ B Hampl se prezentoval jako střelec jediného hattricku tohoto kola, když se třikrát trefil po pěkných kombinačních akcích.

HLASUJTE DO STŘEDEČNÍHO POLEDNE V ANKETĚ O HRÁČE KOLA!!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2017 20:40 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.