SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 28.05.2017

0

Většina 23. kola je již za námi, a tak jsme sestavili ideální jedenáctku kola. Nemohli jsme do ní zařadit hráče Opočnic a Kostomlatů nad Labem, jejichž vzájemné střetnutí se dohraje až ve středu. Nejvíce zástupců si v naší sestavě samozřejmě vysloužily první dva celky tabulky, Ostrá B a Městec Králové, které oba vysoko vyhrály.

BRANKÁŘ
PAVEL ZAHRÁDKA, HRUBÝ JESENÍK Pavel Zahrádka sice dvakrát inkasoval, ale proti třetím Všejanům podal dobrý výkon a v posledních pěti minutách skvěle vychytal tři soupeřovy loženky a pomohl tak udržet cennou remízu.

OBRANA
ROMAN KAFKA, MĚSTEC KRÁLOVÉ Roman Kafka již tradičně plnil jak defenzivní, tak ofenzivní, úkony spojené s pozicí levého beka na podtrženou jedničku.
TOMÁŠ PAVEL, ROŽĎALOVICE Kapitán Rožďalovic byl se svým přehledem a důrazem nejlepším hráčem zápasu se Seleticemi a pomohl Jiřímu Kumstýřovi udržet čisté konto.
PETR KUKLA, KOVANICE Univerzál Kukla hrál tentokrát stopera, přesto se vydal na sedmdesátimetrové sólo, které zakončil jediným gólem zápasu.
RADIM SEDLÁK, OSTRÁ B Radim Sedlák se poctivým defenzivním výkonem podílel na vysoké výhře v Semicích.

ZÁLOHA
JIŘÍ NÁHLOVSKÝ, VŠEJANY Náhlovský se prezentoval dobrým výkonem v záloze, který korunoval krásným sólovým gólem. Prokazoval klid a kombinační dovednosti.
MARTIN MANHART, OSTRÁ B Manhart předvedl mnoho dobrých přihrávek a vsítil jeden z pěti gólů Ostré.
LUKÁŠ HAMPL, OSTRÁ Hampl plnil své defenzivní i ofenzivní úkoly a staral se o rozehrávku většiny akcí Ostré.
MARTIN TŮMA, MĚSTEC KRÁLOVÉ Tůma se neúnavně snažil být u všeho důležitého a opět vyprodukoval množství průnikových přihrávek, z nichž těžil hlavně Kubelka.

ÚTOK
MARTIN JIZBA, MĚSTEC KRÁLOVÉ Jizba stejně jako Tůma vytvářel šance, po nichž se dostával Kubelka k zakončení. Byl velmi aktivní.
LUKÁŠ KUBELKA, MĚSTEC KRÁLOVÉ Kubelka vsítil všechny čtyři góly utkání, což je velmi úctyhodný výkon. Tůma s Jizbou mu však připravili tolik šancí, že branek snadno mohlo být více.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2017 21:59 do 31.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.