SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 21.05.2017

0

Ve 22. kole si nejvíce zástupců v nejlepší jedenáctce vysloužily celky Kostelní Lhoty, která vyhrála 4:0 proti Libici nad Cidlinou, a Rožďalovic, které stejným výsledkem smetly dosavadního lídra tabulky, Městec Králové. Zúčastněte se hlasování o hráče kola a pomožte svému favoritovi na cestě k zisku tohoto ocenění.

BRANKÁŘ
JIŘÍ KUMSTÝŘ, ROŽĎALOVICE Velkou zásluhu na heroickém výkonu Rožďalovic nese samozřejmě i brankářm, který udržel proti ofenzivním esům dosavadního ídra tabulky čisté konto.

OBRANA
DAVID KRÁL, VŠEJANY Král je sice již rok ve fotbalovém důchodu, ale stále si chodí zatrénovat a když bylo třeba zaskočit za kapitána Šáfra, zvládl to na podtrženou jedničku.
JAN VOJTĚCH, OSTRÁ Jan Vojtěch defenzivním výkonem pomohl Ostré k vítězství s čistým kontem a posunu na první místo v tabulce.
TOMÁŠ ANDRLE, KOSTELNÍ LHOTA Čisté konto udržela i Kostelka, jíž k vítězství 4:0 pomohl Andrle nejen obranným výkonem, ale i dvěma góly.
MARTIN SVOBODA, OPOČNICE Kapitán mužstva se trefil krásnou ranou z více než 25 metrů a dopomohl Opočnici k remíze v náročném zápase.

ZÁLOHA
PATRIK MAŽÁRI, ROŽĎALOVICE Mažári aktivně běhal od šestnáctky k šestnáctce, přihrával a a dostával se do zakončení. Po krásném sólu otevřel proti Městci skóre.
JAKUB HOJSÁK, ROŽĎALOVICE Hojsák dirigoval hru mužstva, přesně rozehrával a dokázal zrychlit hru, když bylo potřeba. Chválil jej i městecký trenér Šváběnský.
MAREK SLÁDEK, KOSTELNÍ LHOTA Podobnou úlohu jako Hojsák plnil i kapitán Kostelky Sládek, který zásoboval spoluhráče množstvím kreativních přihrávek.
JAROSLAV MAŠINDA, OPOČNICE Mašinda svou aktivitou zaměstnával běrunickou obranu, která si s ním nevěděla rady a často se uchylovala k faulům.

ÚTOK
MICHAL MÁCHA, KOSTELNÍ LHOTA Mácha, jak má ve zvyku, opět skóroval, čímž tentokrát korunoval dobrý výkon sebe i celého týmu.
PETR VLASÁK, SELETICE Vlasák nastoupil na hřiště o poločase a dokázal Seleticím svým gólem zajistit remízu 1:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2017 17:59 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.