SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 07.05.2017

0

Dvacáté kolo Okresního přeboru Nymburk nabídlo některé velmi zajímavé zápasy. Kostelní Lhota vyhrála v Semicích 5:4, Ostrá smetla Všejany 6:0... Vybrat nejlepšcíh jedenáct hráčů tak nebylo vůbec nic jednoduchého. Nakonec vám naši jedenáctku kola přinášíme a je jen na vás fanoušcích, koho zvolíte hráčem kola.

BRANKÁŘ
PAVEL HAMPL - MĚSTEC - Favorizovaný Městec sice v Seleticích vyhrál pohodlně 1:4, ale v závěru zápasu se hrálo hodně nahoru dolů, a tak svou kvalitu již tradičně prokázal i jistý brankář Hampl, který je nedílnou součástí městeckého tažení za postupem. Inkasoval jen po skvěle zahrané standardní situaci.

OBRANA
MICHAL MAZÁČ - OPOČNICE - Defenzíva Opočnice proti favorizovaným Rožďalovicícm hořela a jedinou náplastí na bolest hostí byla právě Mazáčova branka.
LADISLAV TÁBORSKÝ - MĚSTEC - Táborský hrozil častými náběhy, protiútoky a cnetry. Byl všude a obrana Seletic jej bránila jen velmi těžce.
LUKÁŠ KULHÁNEK - SELETICE - Na druhé straně zajistil Lukáš Kulhánek razantní hlavičkou jediný gól Seletic.
ROMAN KAFKA - MĚSTEC - Obránce, který se již tradičně objevuje v sestavách kola, se tentokrát blýskl i individuální útočnou akcí, po níž přehodil brankáře.

ZÁLOHA
DANIEL KUBEC - OSTRÁ - Kubec zazářil jakožto dvoubrankový střelec, když Lukáše Miecha prostřelil nejprve ranou na zadní tyč a poté i střelou téměř z půlky hřiště.
PAVEL MÁLEK - OSTRÁ - Málek vsítil také dvě branky a vysloužil si i pochvaly od soupeřova trenéra. Hlavně razantní rybička na 6:0 si vysloužila obdiv.
RADEK ČERNÝ - BĚRUNICE - Radek Černý se stal dalším hráčem, který vstřelil dva góly, když si takto poradil s kovanickým Jakubem Krátkým.
ONDŘEJ VAŇURA - BĚRUNICE - Vaňura si za svůj převážně ofenzivní výkon vysloužil i pochvaly od soupeřova trenéra Lukáš Kouta.

ÚTOK
DOMINIK HORA - ROŽĎALOVICE - Hora si proti Opočnici připsal další jarní hattrick.
MICHAL MÁCHA - KOSTELNÍ LHOTA - Kostelka prohrávala už ve třetí minutě 2:0, ale Mácha stáhl na 2:1 a začala stíhací jízda, kteoru Mácha nakonec i rozhodl gólem na 5:4.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.05.2017 18:46 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.