SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Sedmnácté kolo Okresního přeboru Nymburk je již dohráno a můžeme tedy vybrat nejlepší jedenáctku kola. Samozřejmě se v ní objevují hráči Rožďalovic, které rozstřílely Přerov nad Labem 6:0 a Všejanů, které doma roznesly Libici nad Cidlinou 5:1. Přesto na sebe však upozornili i někteří hráči, jejichž týmy takto vysoko nevyhrály či snad body ztratily. Pojďme si přiblížit jednotlivé hráče a jejich výkony.

Do branky jsme zvolili Václava Košvance. Gólman Opočnice sice dvakrát inkasoval, ale favorizovanému Městci chytil mnoho střel z jasných příležitostí. Celý zápas se nezastavil.
V duelu tabulkových sousedů zvítězily Seletice nad Hrubým Jeseníkem jedinou brankou, která padla v samém závěru zápasu. Seleticím k výhře pomohla samozřejmě i dobře fungující obrana, v níž se prezentoval například Zdeněk Vlach. Rožďalovice proti Přerovu nad Labem neměly v obraně zase tolik práce, ale na stoperu předvedl takřka bezchybný výkon kapitán a stoper Tomáš Pavel. Se svým důrazem a čtením hry patřil k nejlepším na place. Zastřílely si i Všejany, na jejichž výkonu se podílel nejen kvalitní obrannou prací Marek Sutter. Dal i gól.
Městecký Ladislav Táborský dělal Opočnici velké problémy a to nejen přesnými rozehrávkami, ale také ve vzdušných soubojích. Všejanský Petr Bouška je vyhlášený střelec a tentokrát svou pověst opět potvrdil. Vstřelil dvě branky, z toho jednu z penalty, na níž byl sám faulovaný. Připsal si i asistenci. Semický Josef Pavliš byl za svůj výkon na střední záloze opěvován i z kovanického tábora. Svou brankou ze 48. minuty nastartoval úspěšný obrat z 0:2 na 3:2.  Nejlepší střelec soutěže a tahoun Ostré B, Jiří Dozorec, si také zařádil. Proti Kostelní Lhotě vstřelil první a poté i šestý, tedy poslední gól zápasu.
V minulém kole byl Petr Kukla zvolen třetím nejlepším hráčem a nyní opět figuruje v sestavě kola. Tentokrát se na pozici útočníka blýskl oběma kovanickými góly. Hattrick zaznamenal jako jediný v tomto kole rožďalovický Dominik Hora, momentálně figurující v tabulce střelců na třetí pozici. Sestavu kola uzavírá Lukáš Kubelka. Snaživý ofenzivní hráč vstřelil oba městecké góly, byl navíc faulovaný na neproměněnou penaltu a v samém úvodu zápasu jeho střelu vykopl z brankové čáry až obránce. Defenzíva Opočnic měla s tímto hráčem velké starosti.

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2017 17:37 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.