SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Je tu pondělí a s ním i nová sestava kola. Tentokrát se v ní nemohli objevit hráči Ostré B a Běrunic, jejichž zápas se odložil. Přesto působí jedenáctka kola i bez zástupců těchto dvou mužstev kvalitně a jistě najdete svého favorita, jemuž dáte hlas v anketě o hráče kola.

Do branky jsme zvolili všejanského Lukáše Miecha. Při bezbrankové remíze s Rožďalovicemi svůj tým podržel obrovským počtem zákroků a jistotou ve všech situacích, například při soupeřových četných rozích. Výborně zahrál i soupeřův brankář v tomto utkání - Jiří Kumstýř, chytil i penaltu. Celkově však nečelil zdaleka tolika střelám.
Semice B rozdrtily Přerov 4:0. Na vítězství měli kromě produktivních střelců samozřejmě zásluhu i jistí obránci, například Lukáš Jelínek. Za Kovanice se v sestavě kola již tradičně objevuje Petr Kukla. Při porážce 2:1 na hřišti Seletic nejdříve předváděl kvalitní výkon na stoperu. Když však jeho tým v 75. minutě podruhé inkasoval, trenér vysunul univerzála Kuklu do útoku a netrvalo to ani deset minut, než právě Kukla vstřelil kontaktní gól. Seletice vyhrály nad Kovanicemi 2:1, k čemuž opět přispěla i dobře fungující obrana pod vedením kapitána Martina Najmana. Opočnice porazila Kostelní Lhotu 2:0 a jejím prvním zástupcem v sestavě kola je za svůj defenzivní výkon Martin Svoboda.
Zástupcem Kostomlat, které přehrály Libici nad Cidlinou, je v dnešním výběru kreativní Kamil Neagu, který vstřelil druhý gól utkání. Hrubý Jeseník obral o body remízou 1:1 favorita z Městce Králové, a tak se do sestavy dostal i střelecky úspěšný Daniel Pulda. Na druhé straně, v dresu Městce, řídil hru střední záložník Martin Tůma. Založil velké množství šancí a svou obětavostí působil jako opora týmu. Za Opočnici opět exceloval tahoun týmu Jan Rychlík, který vstřelil po asistenci bratra Michala hezký gól.
Při vítězství Semic B se do přerovské branky dvakrát trefil Pavel Macháček. Dva góly vstřelil i seletický Jakub Čepek a vysloužil si i pochvalu soupeřova trenéra Lukáše Kouta.

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT V ANKETĚ O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2017 18:06 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.