SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 02.04.2017

0

Máme za sebou druhé jarní kolo a s ním je tu i sestava kola. Opět v ní figuruje jedenáctka hráčů, ti se však od minula značně prostřídali. Jediným, kdo se v ní udržel, je útočník Městce Králové Miroslav Velenský. Pojďme si celou jedenáctku společně představit.

Do branky jsme obsadili Václava Košvance z Opočnic. Svému týmu značně vypomohl při domácí remíze 1:1 proti Ostré B, kdy vychytal četná zakončení favoritových útočníků.
Z obránců nás zaujal městecký Roman Kafka. Záložník stažený na pozici beka byl při vítězství 2:0 na půde Kovanic jednoznačně nejaktivnějším mužem na hřišti. Vytrvale běhal po lajně nahoru dolů a nejen že dobře bránil, ale také zaměstnával soupeřovu defenzívu četnými centry a průniky. Na druhé straně v dresu Kovanic zazářil stabilně dobře hrající Petr Kukla. Vytáhlý univerzál může nastoupit v útoku i na stoperu, tentokrát platila druhá varianta. Nebýt něj, Městec by jistě vyhrál větším rozdílem. Navíc se Kukla dostal několikrát i k ohrožení soupeřovy brány. Z Ostré B nás zaujal Radim Sedlák. Po centru a následném propadnutí míče svou střelou zachránil Ostré remízu a čtyřbodový náskok na druhém místě v tabulce. Obrannou čtveřici uzavírá kapitán Opočnice Martin Svoboda, který předvedl nejlepší výkon svého mužstva a nepouštěl právě střelce Ostré do četnějších zakončení.
Do zálohy jsme zvolili tradičního držáka kovanické zálohy, spíše defenzivně laděného Davida Poklopa, který umí řídit tým i založit útočnou akci, což tentokrát dokazoval proti Městci. Všejanům dopomohl k remíze 2:2 se Semicemi B výrazný výkon Michala Hanuše, který byl na konec utkání vytažený z předstopera více dopředu a po spíše defenzivní práci se tak blýskl i zaměstnáváním soupeřovy obrany a dobrým krytím balónu. Za Kostomlaty jsme do sestavy kola zvolili Františka Farkaše, střelce veledůležité branky na 2:0 (při vítězství 3:1 proti Rožďalovicím). První gól padl již v desáté minutě, a tak další branka po pouhých desítkách vteřin, soupeře značně nalomila. Do zálohy jsme nominovali také Jana Beneše z posledních Liblic. Ty dosáhly teprve druhého vítězství v sezóně, když právě Beneš vstřelil proti Běrunicím jediný gól zápasu.
V útoku se opět objevuje městecký dříč Miroslav Velenský a s ním také všejanský David Hejduk. Ten vstřelil při remíze 2:2 se Semicemi první dva góly zápasu. Nejdříve si skvěle poradil v tváří v tvář gólmanovi, následně výborně přeloboval brankáře i zeď z přímého kopu z úhlu. V závěru zápasu se navíc málem prosadil z přímého kopu z druhé strany hřiště, kdy brankář jeho málem rozhodující střelu nakonec vyškrábl.

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT PRO SVÉHO FAVORITA V ANKETĚ O HRÁČE KOLA! 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2017 19:13 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.