SESTAVA PODZIMU - Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část Okresní soutěže v České Lípě máme úspěšně za sebou a i v něm musíte vy fanoušci rozhodnout, který z hráčů byl nejlepší. Nominovali jsme následujících jedenáct hráčů. Hlasovat můžete každou hodinu až do 31.1.2017. Proto nezapomeňte na své oblíbence a podpořte je v hlasování o hráče podzimu!

Petr Svoboda

Naší první volbou do brány v sestavě podzimu bude Petr Svoboda. Zasloužil se o to povětšinou výbornými výkony v jednotlivých zápasech, které mnohdy byly jako na houpačce. Spolu s obranou pustil za svá záda jednatřicet branek, což není ten nejlepší počin v lize, ale vzhledem k všem těm dalším gólům, které Svoboda pochytal, se nikdo za jeho nominaci nemůže divit. Ostatně jestli něco v Brniště šlape, tak je to především zadní linie. Brankář navíc proplul podzimem bez jediné karty.

 

Havelka-Steinfest-Satranský-Horáček.

Marek Havelka patřil k těm nejlepším v Brništi. Za nejlepší hráče byl zde zvolen i dobře známý Petr Luft, ale nominaci obsadil právě před ním zmiňovaný zadák. Havelka dokázal v obraně kmitak tak, jak bylo zapotřebí a do týmu to přineslo spousty získaných bodů, spolu s úsilím celého týmu samozřejmě. Havelka ovšem vynikal. Na obránce má navíc skvělou bilanci, co se týče karet. Dostal totiž pouze jedinou a to ve žluté barvě.

Pan Steinfest je také Marek, ovšem o dost zkušenější. V Mimoni je velkým hráčem a respekt si zaslouží hlavně proto, jakým způsobem dokáže přistupovat nejen k zápasů, ale také k tréninkům a vůbec ke všem věcem okolo fotbalu. Je to velký profesionál, kterých v soutěži nebude mnoho. Z něj by si měli vzít příklad skutečně všichni hráči, neboť je prototypem toho správného fotbalisty jak se patří. Fascinující je i ten fakt, že se obránce zcela vyhnul kartám.

Martin Satranský mladší, je tahounem Oldřichova, který letos překvapil a opanuje čtvrté místo. Forma sice mnohdy byla jako na houpačce, ale to neplatí v případě Satranského, který je skutečným lídrem svého týmu. Byl to on, kdo dokázal v nejtěžších chvílích burcovat hráče a nakopnout je vstříc vítězstvím. Vsítil pěkný počet branek, přesně šest, což není na hráče zadních řad vůbec špatná bilance. Kartu dostal jen jednu a sice žlutou.

Venca Horáček je hráčem, jenž byl zvolen jako jeden z nejlepších v béčku. Netřeba se divit jeho nominaci do sestavy kola, protože když už byl na hřišti, bylo ho znát podobně jako Míroslava v áčku. Za svůj tým vždy nechal na hřišti vše a je jen škoda, že nedopadlo i lepší umístění v tabulce. Střelec je to také, dokázal se prosadit ve dvou případech. Karty se tohoto hráče za podzim netýkají.

 

Novák-Rokoš-Šlajs.

Jakuba Novák obléká dres Pertoltic, což je tým, který si ligu, ve které se zrovna nachází, spletl nejspíše s Fifou. S týmem ani nepoznali hořkost porážky a sám Jakub byl schopný přispívat, většinou k vysokým výhrám. Na svém kontě má skvělých deset branek. Na hřišti dokázal kvalitně podporovat útok také asistencemi, ze kterých těžil třeba další hráč Pertoltic v Sestavě podzimu, jmenovitě David Řehák. Novák nevyfasoval ani jednu kartu.

Petr Rokoš, kapitán Cvikovského béčka, byl po celý podzim příkladným vůdcem mančaftu. Ve Cvikově nad něj není a jeho vliv je na hru nesmírný. Stará se na hřišti o co je potřeba a to z něj dělá nepostradatelnou část skládanky. Ve třech případech dokázal svůj tým podpořit gólovými zásahy. Karty se ho týkají jen dvakrát v případě žluté barvy, červená zde nebyla udělena ani jednou.

Vilda nastřílel suveréně nejvíce branek z Lindavského výběru a spoustu jich také připravil a dopomohl tak k velké části bodů, které družstvo má. Na rozdíl od většiny týmu má velmi dobré zakončení i z větších vzdáleností. Nevedl si dobře jen ve vstřelených brankách, ale byl také jedním z hlavních pilířů středu hřiště, na kterém stojí hra Lindavy zejména, co se útočné fáze týče. Na hřišti vyniká také díky své fyzičce. Za první půlrok se tak jeví jako velmi dobrá posila. Nepřinesl do týmu jen fotbalovou kvalitu, ale ukázal spoluhráčům, jak by měla vypadat tréninková morálka. Jako jeden z mála také drží striktněji předzápasový a pozápasový režim a i tento fakt můžeme brát jako střípek do mozaiky toho, proč byl nejlepším právě on.

 

Suněk-Řehák-Chládek.

Jirka Suněk, naš známý fotbalový ostrostřelec. V podzimní části byl opět tím nejlepším v Polevsku, byť se celý tým nepředvedl tak, jak by určitě chtěl. Nakonec však načne jaro na druhém místě, což je příčka, kam tento klub jistě patří. A Jirka Suněk to dobře ví, zřejmě i proto tento hráč nikdy ze své úrovně nepoleví, naopak. Na hřišti je ho vidět, a když ho vidět není, stejně se vždy ukáže něčím úžasným. Třeba sledovat ho, s jakou lehkostí proměňuje volné přímé kopy, je takřka k nezaplacení. Jeho úctyhodných šestnáct branek ho od prvního místa v tabulce střelců vzdaluje jen na rozdíl pouhých dvou branek.

David Řehák je známý Pertoltický šutér. Je to unikátní fotbalista, alespoň pro naší soutěž, neboť dokáže týmu přispět přesně tak, jak je zapotřebí. Když musí bránit, hraje směrem dozadu, když musí útočit, jde dopředu dávat branky. Zkrátka je to přesně ten typ hráče, kterého by chtěli mít v týmu všichni trenéři. Je na prvním místě s osmnácti zásahy, spolu s dalším top střelcem Davidem Chládkem. Žluté fasoval jen dvě.

David Chládek je pistolníkem číslo dvě. I on zaznamenal osmnáct tref do sítě soupeřům. S Moravcem tvoří obávané duo, které dělá problémy všem obranám. Pro tentokrát bere místo v útoku právě David.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.