SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 02.10.2016

0

Sedmé kolo je již za námi. Přineslo šest zajímavých zápasů a jeden odložený. Ve šlágru kola si Vstiš odvezla všechny body z Lužan. Chlumčany zabraly a sebraly body Dolní Lukavici. Blovice po špatném startu jsou opět nahoře a Ptenín jakožto nováček pokukuje po čele tabulky. To je ve zkratce uplynulé kolo. My se pojďme podívat na jedenáctku těch nejlepších. 

Martin Hop - Martin podal ve Chlumu kvalitní výkon a v několika situacích podržel svůj tým. Jeho nejzářivější moment ale přišel v 80. minutě, kdy skóroval přes celé hřiště a vyrovnal na 2:2. 

 

Jan Volf - Kapitán Střížovic udělal z obrany neprostupnou hradbu a nedovolil Dvorci ani jednou skórovat. Navíc po rohovém kopu vstřelil pojišťující gól a dovedl tak hosty ke třem bodům. 

 

Matyáš Kašpar - Blovice se oklepaly po špatném startu a poslední kola nadělují všem. Ale také velmi málo inkasují. Né jinak tomu bylo i v zápase s Poříčím. Nedílnou součástí obrany je i Matyáš a svým výkonem si vysloužil nominaci do sestavy kola. 

 

Michal Vojáček - Chlumčany mají špatný start do sezóny. Chybu ale nehledejte v zadních řadách. Tým inkasoval méně branek než většina týmů soutěže. V zápase proti Lukavici podala obrana opět kvalitní výkon a kromě malého zaváhání v podobě penalty jí nebylo co vytknout. Michal podal svůj standartně dobrý výkon a navíc svou brankou i otevřel skóre zápasu. 

 

Tomáš Červenka - Špílmachr Chlumu vytvářel kvantum nadějných pozic jak pro spoluhráče tak pro sebe. Podal velice kvalitní výkon a byl označen mužem zápasu. K větší radosti chybělo jen nějakou ze svých šancí proměnit. 

 

Dominik Běl - Dominik nastoupil ke svému druhému startu za chlapy. A to hned do šlágru se Vstiší. Rozhodně se ale neztratil a svým výkonem se vyrovnal starším spoluhráčům. Jako bonus navíc přidal první branku v dospělé kategorii. 

 

Tomáš Benedikt - Ofenzivní fáze Chlumčan by se v prvních šesti kolech dala nazvat jedním slovem. A to "neproduktivní". Pouze tři branky je opravdu špatný počin. Zápas proti Lukavici ale byla jiná pohádka. Hosté šli šťestíčku naproti a vyplatilo se. Tomáš podal výborný výkon, v záloze byl neustálá hrozba a dvakrát rozvlnil síť.

 

Vilém Běhálek - V záložní řadě tvořil hru. rozdával balony a vymyslel i několik nadějných pozic. Výrazně tak pomohl k výhře 2:0 a po zásluze byl zvolen mužem zápasu.

 

Ondřej Vodička - Ondřej se v našem výběru neobjevuje poprvé, a zřejmě ani naposled. Jeho rychlost, dravost a dobré zakončení dělají problém všem soupeřům. Proti Lužanům si dvakrát vzal balon a utekl obraně. Jeho branky jsou jedním z důvodů, proč Vstiš vede tabulku. 

 

Josef Diviš - Josef otevřel skóre už v úvodních minutách zápasu a výrazně tak pomohl Blovicím k demolici Poříčí. Byl to už navíc třetí zápas v řadě kdy Josef skŕoval.

 

Patrik Sedláček - Definici fotbalové žolíka v dřívějšku prezentoval nejlépe Ole Gunnar Solskjær. A na Patrika by se ta definice hodila zrovna tak. Kvůli zdravotním potížím nastoupil na hřiště až v 70. minutě za stavu 0:1. V 80. minutě vymyslel gólovou přihrávku pro spoluhráče. V 82. minutě svou brankou otočil skóre a tři minuty poté svým druhým gólem srazil Losinou na kolena. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2016 17:58 do 05.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.