SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 28.08.2016

0

Máme za sebou druhé kolo III. třídy. K vidění byla spousta krásných utkání. Teď vám přinášíme výběr těch jedenácti nejlepších z uplynulého kola. Pokud zde naleznete svého favorita nezapomeňte ho podpořit hlasem.

Martin Košan - Vstiš odehrála těžký duel v Letinách. Dlouho hrála v oslabení a přesto veze tři body. Nemalou zásluhu na to má právě Martin, jenž svých spolehlivým výkonem podržel tým a po zásluze byl oceněn jako hráč zápasu.

 

Václav Davídek - Přesto že jde o obránce dokázal vstřelit dvě branky Střížovicím. Blovice na body nakonec nedosáhly ale Václav si za svůj výkon zaslouží být v sestavě kola.

 

David Bešta - Obránce Dolní Lukavice předvedl naprosto jistý výkon podpořený třemi body a čistým kontem. 

 

Radek Šobr - Ač hrál na pro něj nezvyklé pozici, odvedl výborný výkon. Navíc jeho gól z trestného kopu zařídil bod pro tým. Byl označen za hráče zápasu. 

 

Ondřej Košán - Z pozice záložníka byl neustálou hrozbou pro branku soupeře. Několik šancí vytvořil a sám také dvakrát skóroval.

 

Michal Rath - Záložník Lužan pomohl svému týmu získat dva body. Dal dva góly a několik nadějných šancí dokázal také vytvořit.

 

Jiří Průcha - Strížovice odehrály divoký zápas s Blovicemi. Jiří Průcha jeden gól dal sám, na další ještě přihrál a měl velký podíl na výhře 5:4 a byl označen mužem zápasu. 

 

Michal Liška - Merklín odehrál kvalitní zápas s Chlumčany. Michal ze záložní řady řídil hru týmu, rozdával přesné pasy. Zvolen byl také hráčem zápasu.

 

Ondřej Tic - Nestává se často, že se hráč objeví v sestavě kola Okresu a týden na to v sestavě III. třídy. Tady ale nebylo pochyb, velká rychlost kterou Ondřej disponuje dělala neutálé problémy soupeřově obraně. Svůj výborný výkon korunoval čtyřmi brankami.

 

Ladislav Mošna - Spálené Poříčí odehrálo krásné utkání v Losiné. Sice prohrálo 5:3 ale výkon, který odvedl Ladislav si zaslouží stejně vyzdvihnout. Tři góly dal, a dostal se i do dalších šancí. 

 

Martin Schlehofer - Dnešice braly doma dva body za výhru po penaltách. Martin dal důležitou vyrovnávací branku. Byl označen za muže zápasu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 17:31 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.