SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 28.08.2016

0

Úvod soutěže nám přinesl zajímavé výsledky. Vysoko nadělovali fotbalisté Blovic. Gólové hody vyšly nakonec lépe pro Záhoří a hradecké Béčko. Na domácí půde uspěla s čistým kontem Seč. Podívejte se na ideální jedenáctku 1. kola IV. třídy Plzeň - jih. 

Brankář: Josef Jiříček (TJ Seč): Gólman Seče výrazně pomohl svému týmu k vítězství, když zlikvidoval tutovku soupeře a udržel čisté konto. 

 

Obránce: Radek Černovský (TJ Seč): Úspěšnou obranu Seče ze stoperské dvojice dirigoval sedmatřicetiletý obránce, kterému se dařila i bezchybná rozehrávka. 

Obránce: Jaroslav Schejbal (TJ Sokol Líšina): Líšiné se první zápas sezony příliš nepovedl, přesto obránce jejího týmu patřil k lepším hráčům na hřišti. 

Obránce: Marek Liebel (SK Hradec B): Obránce hradeckého B-týmu pomohl svému týmu nádhernou trefou z velké dálky, která pomohla jemu týmu v zápase srovnat na 2:2. 

 

Záložník: Zdeněk Soukup (TJ Sokol Plzeň Letné B): Záložník Letné pouze korigoval prohru svého týmu, přesto se jednalo o pěknou trefu, když vymetl šibenici. V utkání patřil na své straně k lepším hráčům. 

Záložník: Miroslav Balvín (TJ Sokol Blovice B): Zkušený šestatřicetiletý středopolař řídil demolici Nezbavětic ze středu zálohy, kde připravoval šance svým spoluhráčům. 

Záložník: Pavel Motyčák (TJ Sokol Záluží): K úspěšné premiéře Záluží přispěl i dvaatřicetiletý záložník, jenž asistoval nádhernou přihrávkou při třetí brance Vávrovce. 

Záložník: Jakub Kodýtek (TJ Záhoří): Na vítězství proti Letné se podílel středpolař Záhoří jednou brankou. 

 

Útočník: Norbert Vávrovec (TJ Záluží): Výborný zápas proti Soběkurám má nová posila Záluží do útočné linie. Svůj výkon kuronoval dvěma brankami, z nichž druhá padla po pěkném lobu přes gólmana. 

Útočník: Matěj Douša (SK Hradec B): Vítězství hradeckého B- týmu dirigoval střelecky třiadvacetiletý útočník, jenž hattrickem popravil svého soupeře. 

Útočník: Tomáš Matoušek (TJ Sokol Blovice B): Střelecky nabito měl i blovický útočník, jehož hattrick pomohl svému týmu k vysokému vítězství. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 17:22 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.