FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 13.07.2016

4

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

Dlouhou dobu jsem čekal na názory, nominace, ohlasy, jednotlivých oddílů. Bohužel, sešly se mi jen 4, velký dík letí do Halámek, do Buku, do Rapšachu a do Nové Vsi.

Tak nějak jsem dal dohromady a zde je výsledek:

 

Brankář:

Zde padaly jen dvě jména. Vybral jsem Lukáše Vondráka z AC Buk. Celou sezónu patřil k základním kamenům v sestavě pana Jasanského a přispěl svými výkony k senzačnímu 3. místu svého týmu. A jak jej hodnotí Jarda Kozel: Celou sezonu je pro nás jistotou v bráně a bez něho bychom na "bedně" nebyli...

 

Obrana:

Trojici obranných štítů načínáme borcem z Majdaleny. Honza Kido po celou sezónu nastupoval na více postech. Z obrany podporoval útočné výpady a kdyby se věnoval je hře, byl by pro Majdu ještě platnějším hráčem. Nejtrestanější muž sezóny co se týče žlutých karet.

Svými výkony se do jedenáctky roku dostal i stoper alá Thiago Silva Petr Kollmann ze společenství Halámky/Hranice. Přispěl k jasnému postupu svého týmu. A jak jej vidí Jirka Samec z Halámek: Drží pevně obranu, je dostatečně rychlý, důrazný obránce, zkrátka kapitán týmu na svém místě...

Třetím do party je opora zadních řad SK Rapšach Adam Soukup. Jak jej popsal Vláďa Candra z Nové Vsi: Líbila se mi jeho hra a cit pro ni, a samozřejmě je nepřekonatelný ve vzduchu...

 

Záloha:

Motor každého týmu je v záložní řadě.

Ondřej Jasanský rozdává parádní míče, ale umí také vystřelit ze střední vzdálenosti a trefit zařízení. Skvělými výkony dovedl celek AC Buk na bednu.

K výbornému umístění Spartaku Nová Ves přispěl, zřejmě nejlepší hráč ročníku, Pavel Candra. Na jeho přestupu vydělala celá soutěž. Radost se na něj dívat. A jak jej hodnotí Vláďa: Celou sezonu byl výrazný na place, jeho účast v každém zápase dala hře Spartaku smysl a také byl druhým nejlepším střelcem soutěže...

K postupu HA/HR pomohl špílmachr Michal Slavík notnou dávkou umu. Jirka s trenérem Vajem jej vidí takto: TTahoun mužstva, mozek, umí vytvořit přihrávku, zabrat, zabojovat a nebojí se ani osobních soubojů, kdy ho to i dost bolí...

Kvarteto zálohy doplňuje Radek Puhlovský z Rapidu Lásenice. Má jistě na vyšší soutěž, v mužstvu Rapidu byl často osamoce, přesto vynikal.

Útok:

Zde nemohou chybět střelci.

Prvním z nich je Petr Vejsada, který svými góly dotáhl Sokol Plavsko na skvělou 2. příčku. Rychlý, drzý útočník, kvalitní střelec.

Snajpr HA/HR Martin Řežáb je kapitolou sám o sobě. Poslední soutěž není určitě pro něj. S velkou převahou se stal nejlepším kanonýrem ročníku a to odehrál minimum utkání.

Dalším kanonýrem je Pavel Bezemek. Mužstvo Majdaleny táhl svými góly zejména v jarní části. Hladový útočník, těžil zejména z přihrávek dalšího nominovaného Honzy Kida.

 

Pokud se Váš názor liší od nominace Sestavy roku, nebojte se připojit svůj komentář.

Nejlepší 3 komentáře vyhodnotíme a patřičně odměníme...

Nyní to máte ve svých rukou, respektivě na svých klávesnicích. Hlasování spuštěno teď !!!

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 8. 2016 17:41
Jan Pytel
Díky, Pavle i Miloši, za příspěvky... Jen houšť a větší kapky, John Bag
31. 7. 2016 18:59
Je to zkvele udělané konečně se někdo zajímá o hráče z nižších soutěži perfektní jen tak dál!Pavel Bezemek
17. 7. 2016 01:42
Miloši, děkujeme za názor. Chceme i nepřihlášeným zatím nechat možnost hlasování. Navíc nelze technicky 100% zajistit, aby šlo poslat pouze jeden hlas. Spolehlivě to lze nastavit jen u registrovaných. Ale kdo bude chtít poslat více než jeden hlas, udělá si další účet. Takže ani takový postup by nebyl 100%. System hlasování vnímáme v současné době jako optimální, protože spolehlivě zabrání velkým manipulacím s hlasy. A to byl primární důvod změny. Nevylučujeme, že později dojde postupně k dalším úpravám.
16. 7. 2016 18:32
Myslím si že kdyby měl každý jen jeden hlas bylo by to spravedlivý takhle je to šaškárna