FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Maroušek Tomáš ( TJ Lokomotiva České Velenice )

Mladý gólman Velenic sestupu sice nezabránil, ale snažil se držet akcie Lokomotivy nad vodou. Za své výkony byl chválen i soupeři. O jeho obětavosti pro tým svědčí i to, že např. většinu zápasu v Řečici (1:1) odchytal se zraněním a de facto jen s jednou nohou.

Karel Macho (vedoucí/trenér) : Šel výkonostně hodně nahoru a hodně krát nás podržel.

Statistiky: 18 zápasů/3 čistá konta/3x hráč utkání/1x žlutá

Brtna Daniel ( SK Lišov )

Benjamínek základní sestavy Lišova odehrál celý podzim ještě jako šestnáctiletý. Včetně toho, že si vedl dobře patřil i k nejslušnějším hráčům soutěže, když nedostal jedinou kartu.

Petr Shýbal (hráč týmu) : Z hlasování fanoušků byl jedním ze dvou nominovaných hráčů. Je z nás nejmladší. Hrál na všemožných pozicích, je to dobrý univerzál a na všech postech podal kvalitní výkon.

Statistiky: 21zápasů/0 gólů/2x hráč zápasu/0 karet

Arenberger Aleš ( Sokol Suchdol nad Lužnicí )

Vévodí statistikám coby hráč utkání. Nikdo jiný se sedmi zvolením nepřiblížil. To svědčí o jeho dobré a hlavně konstantní formě.

Vlastislav Michálek (vedoucí týmu) : Je to silný obránce, je přesný a na 99% přes něj nikdo nepřejde.

Statistiky: 21zápasů/1 gól/7x hráč zápasu/4x žlutá

Lechner Michal ( TJ Sokol Olešnice )

Na podzim si mnoho startů nepřipsal. Postupně se však dokázal zabydlet v základní jedenáctce Sokola a pomohl na jaře k záchraně v soutěži.

Martin Havel (trenér týmu) :  Cením si ho pro jeho přístup a poziční hru. Naší obrannou řadu velmi dobře držel.

Statistiky: 17 zápasů/0 gólů/1x hráč zápasu/0 karet

Pancíř Petr ( TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí )

Až v průběhu sezóny plnoletý záložník zaznamenal šest branek. I přes svůj nízký věk zahrával velmi kvalitně standartní situace. Určitě příslib do budoucna pro Tatran.

Denisa Kroupová (vedoucí týmu) : Mozek většiny útočných akcí, může nastoupit v záloze či útoku.

Statistiky: 22 zápasů/6 gólů/3x hráč zápasu/4 x žlutá/ 1x hráč kola

Zahradník Petr ( TJ dolní Bukovsko )

Absolvoval většinu zápasů soutěže a to drtivou převahou s kapitánskou páskou. V předposledním zápase dokonce navlékl brankářské rukavice a odchytal zápas v Chlumu.

Pavel Kohout (trenér týmu) : Je to poctivý kluk, technický a fotbalový. Oceňuji jeho úsilí na hřišti, nic neodflákne.

Statistiky: 24 zápasů/4 góly/0x hráč zápasu/2x žlutá

Flaška Jan ( TJ Jiskra Chlum u Třeboně )

Motor Jiskry vévodí sestavě roku hned ve dvou statistikách. Jako jediný absolvoval všechny zápasy. Ta méně lichotivá bilance je 16 žlutých což je nejvíc v celé soutěži.

Karel Flaška (vedoucí týmu) : Je to mladý kluk. Táhne celou zálohu a vlastně i celý mančaft.

Statistiky: 26 zápasů/9 gólů/2x hráč zápasu/16 žlutých

Bílek Miroslav ( TJ Sokol Kardašova Řečice )

Nenápadný středopolař si sice připsal jen dva góly. Ale bylo jen málo zápasů jenž odehrál ve, kterých by ho trenér opomenul pochválit za dobrý výkon.

Aleš Brunner (trenér týmu) : Nejraději bych ho nominoval na zlatý míč. Je to nenápadný hráč, který spousty míčů vybojuje, tvoří hru, je nesobecký a rozdává balony. Je to mozek Řečického fotbalu.

Statistiky: 24 zápasů/2 góly/4x hráč zápasu/6x žlutá

Frühauf David ( TJ Jiskra Nová Bystřice )

Nejproduktivnější z čistokrevných záložníků. Disponuje výbornou kopací technikou o které svědčí nejen počet branek, ale především způsob jakým je vsítil. Mnoho gólů padlo po standardkách a střelách ze střední vzdálenosti.

Václav Koranda (trenér týmu) : Jako středopolař je hnacím motorem naší ofenzívy, sám dal za sezonu 17 branek. Mimo kvalitní hry je i asistentem trenéra a pomáhá i s chodem fotbalového oddílu.

Statistiky: 20 zápasů/17 gólů/1x hráč zápasu/4x žlutá

Habr Vojtěch ( Sokol Třebětice )

Do posledního kola bojoval o titul nejlepšího střelce. Ve většině zápasů patřil k nejlepším hráčům Třebětic na hřišti.

Jan Koutný (předseda klubu) : Je to náš rozdílový hráč. Druhý nejlepší střelec soutěže. Umí góly nejen dávat, ale i rozdávat míče a tvořit hru.

Statistiky: 24 zápasů/21 gólů/4x hráč zápasu/2x žlutá

Nebeský Tomáš ( TJ Nová Včelnice )

Nastřílel 23 branek ve 22 zápasech a to ještě nezřídka střídal v poločase nebo v průběhu druhé půle a nechal zahrát své mladší spoluhráče. Krom titulu nejlepšího střelce by mohl aspirovat i na cenu o nejslušnějšího hráče, protože nebyl napomínán jedinou kartou.

Radek Vajda (trenér/hráč týmu) : Král střelců celé soutěže. Jeho nominace je naprosto jasná.

Statistiky: 22 zápasů/23 gólů/4x hráč zápasu/0 karet/3x hráč kola

 

 

Lavička snů soutěže:

Pečenka Karel - brankář - Václav Zeman ( FK Calofrig Borovany-vedoucí/asistent ) :  I když nám to bylo houby platné snažil se. Mnohokrát nás podržel a uchránil od větších debaklů.

15 zápasů/0 čistých kont/1x hráč zápasu/0 karet

Jiráček Miroslav - záložník - Roman Kroupa ( Slovan Břilice-trenér ) : Hráčem sezony týmu Slovanu Břilice volím současného kapitána Miroslava Jiráčka. Vždy, když nastoupil, pokaždé podal stoprocentní výkon a vysoké nasazení.

15 zápasů/4 góly/0x hráč zápasu/2x žlutá

Bašta Vlastimil - záložník/útočník - David Szypula ( TJ Hraničář Horní Stropnice - hráč ) : Anti byl pro soupeře největší nebezpečí. Vypracoval většinu šancí a gólů.

12 zápasů/6 gólů/3x hráč zápasu/2x žlutá

Dále se do širšího kádru dostali: Josef Holej ( TJ Hraničář Horní Stropnice ), Zdeněk Dušek ( TJ Dolní Bukovsko ), Vlastimil MikuláštíkLukáš Čáp ( TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí ), Tomáš Dvořák ( TJ Jiskra Nová Bystřice ), Tomáš Zavadil ( TJ Sokol Kardašova Řečice ), Lubomír Šlapanský ( TJ Nová Včelnice ), Lukáš Hešík ( Sokol Suchdol nad Lužnicí ), Martin Srpek ( TJ Lokomotiva České Velenice), Jiří Hájek ( TJ Jiskra Chlum u Třeboně ), Radim Horelica ( TJ Sokol Olešnice ) a Petr Kandl ( SK Lišov )

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.