FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

 

Za brankáře jsme vybrali Karla Klucha. Nutno ovšem podoktnout, že výběr správného jména na tomto postu, byl extrémně těžkým úkolem, protože v lize je vícero kvalitních gólmanů, ale celkově se nejlépe prezentoval právě zadák Sosnové, který tým určitě podržel, když to nejvíce potřeboval. I díky němu Sosnová zůstává v soutěži.

 

Obránci budou Rudinský-Žák-Koros-Hapiák.

 

Lukáš Rudinský byl rozhodně oporou Svoru, který se objevoval i s kapitánskou páskou. Hrál hlavně vzadu, kde ho bylo nejvíce potřeba. Za jeho defenzivní činnost, která byla v týmu zásadní, zde určitě nesmí chybět. Navíc dal i tři branky a žlutých karet fasoval šest.

Martin Žák je kapitánem Cvikova, a byť jeho tým nepředvedl v lize zrovna exkluzivní výkon, ten Žákův byl o poznání lepší. Vlastně nebýt jeho, Cvikov by zápas, co zápas fasoval pořádný výprask, protože to byl právě on, kdo střežil obrannou linii nejlépe. I on se prosadil, a to hned dvakrát. Žlutou obdržel jen jednu, což je úctyhodné.

Tonda Koros byl tím nejlepším v Dolní Libchavě, což je na ročník 1970 skutečně slušné, byť je pravdou, že v tomto týmu hrají spíše zkušení hráči, než mladíčci. Velezkušený stoper se po celý průběh sezóny pral, bojoval a ničeho se na hřišti nebál a i proto byl stavebním kamenem právě on. Zajímavostí je, že si z pozice obránce připsal deset branek. Žlutou viděl jen dvakrát.

Martin Hapiák je jen o rok mladší, než hráč Koros, a též byl v Sosnové jednou z hlavních opor. Byl navíc u většiny zápasů a tento srdcař v naší sestavě nesmí chybět. Hapiák viděl žlutou celkem sedmkrát.

 

Záloha byla nejlepší se jmény Palka-Benda-Kisty-Vodrážka-Dutka.

 

Palka Jan se staral o povinnosti směrem dozadu na výbornou. V Kravařích byl jeden z nejlepších hráčů sezóny. Patří k tomu zkušenějšímu a na hřišti se hlavně díky němu vybojovalo nakonec krásné šesté místo. Na jeho kontě je 1 červená a 5 žlutých karet.

Tomáš Benda, což je kapitán Police, se nejlépe prezentoval zápas, co zápas. Jen málokdy zahrál jinak, než se od něj čekalo. Benda se do brány trefil jedenáctkrát. Jeho 5 žlutých karet mu tým jistě promine.

Jakub Kisty se v Kamenici předváděl ve velice dobrém světle a v týmu patřil k hlavním oporám, byť je to stále ještě mladík. Přidal 5 branek a na kontě má i 4 žluté karty.

Vodrážka Pavel! Toto jméno si dobře zapamatujte, protože v lize nebylo moc lepších hráčů, než je právě on. Ano, někdy neměl svůj den, ale když ho měl, tak neměl problém zaznamenat tři-čtyři branky a to opakovaně. V sestavě je i za výhru v tabulce střelců, kde si připsal neskutečných 27 branek. Žlutý kartónek fasoval jen třikrát.

Jakub Dutka dal branky čtyři a z Dubického týmu patřil po celou sezónu k tomu nejlepšímu na hřišti. Pravda, že je to spíše obránce, ale v záloze s ním nikdo mít problém nebude. Naši pětici borců doplňuje bezesporu právě on. Trochu mu reputaci kazí fakt, že žlutou kartu viděl hned osmkrát a červenou dvakrát.

 

Útok v podání Mikloviče.

 

Útok je jen s jedním obsazením. Milan Miklovič je útočník Kamenice a to ten nejlepší. V lize ho ale předběhl Vodrážka a tak primát nejlepšího střelce bohužel slavit nemůže. To mu ale radost nezkazí, protože jeho branky měly cenu postupu. Těch dal přesně 23 a bere tak druhé místo v tabulce střelců. Žlutých karet ovšem nedostal málo a na kontě jich má celkem osm.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.