FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

 

Doménou Třebše byla v uplynulé sezoně obrana. Třebešský gólman Mikuláš Heřman nevynechal žádný ze třiceti zápasů a hned dvanáctkrát udržel proti soupeřovým střelcům čisté konto, a to i v podzimním zápase s ofenzivními Libčany, které na Mikuláše Heřmana vyzrály až v penaltovém rozstřelu. V čele nejlepší obrany soutěže, která inkasovala třicet čtyři branek, stál kapitán Martin Zbořil, který k zodpovědné defenzivě přidal i čtyři vstřelené góly.

 

Rychlý návrat do Krajského přeboru si zajistily Lázně Bělohrad, které ziskem sedmdesáti devíti bodů opanovaly A. třídu – na druhé Libčany měly po třicátém kole desetibodový náskok. Bělohradští byli velmi produktivní a o velké gólové příděly se nestarali pouze útočníci. Zářným příkladem je obránce Jakub Šoufek, který se do sítě soupeře trefil čtrnáctkrát. Gólově produktivní byla i záložní řada Lázní Bělohrad. K celkem devadesáti šest vstřeleným gólům přidal svůj dvanáctibrankový podíl i Tomáš Berger. Nejlepším střelcem týmu se stal útočník Miroslav Rychecký, kterému devatenáct vstřelených gólů zajistilo druhé místo v tabulce střelců.

 

Na dlouholetou souhru nejen v obraně sázeli v Hořicích. Tamní Jiskra skončila na třetí příčce tabulky a s třiceti šesti obdrženými brankami byla druhým nejlépe bránícím týmem (po Třebši). Stabilním článkem hořické obrany je Dominik Palm, který se primárně soustřeďuje na svoji primární roli na hřišti, a tou je defenziva. Jak sám potvrdil v jednom z našich rozhovorů, pokud mu to situace dovolí, rád se zapojí i do útoku. Ofenzivní chutě potvrdil Dominik Palm třemi vstřelenými góly. Důležitou součástkou do hořického stroje byl další Dominik v sestavě Jiskry. Dominik Pour se v této sezoně předvedl jedenácti vstřelenými góly, a pomáhal tak řešit občasné potíže s gólovou produkcí Hořic.

 

Časté ofenzivní kolotoče roztáčeli fotbalisté Libčan. Hra druhého týmu tabulky však nebyl žádný cirkus, Libčany se během sezony prezentovaly kombinační hrou, díky které si Libčanští vytvářeli řadu gólových šancí, z nichž jich hned devadesát tři skončilo gólem. Jedenácti góly a kreativní hrou se na výsledcích Libčan podílel univerzální Martin Friedl. Gólově produktivní byl i další záložník Libčan, a to Lukáš Hubička, který o čtyři góly překonal spoluhráče Martina Friedla a svůj sezónní účet uzavřel na patnácti brankách. Nejvíce gólů v dresu Libčan nastřílel Ondřej Karanský, který se zároveň stal nejlepším střelcem celé soutěže, protože jeho jednadvacet gólů nedokázal žádný z hráčů překonat.

 

 

Tahounem Úpice, alespoň co se týče gólů, byl v této sezoně Lukáš Rada. Dvaadvacetiletý útočník skončil se sedmnácti góly na třetím místě tabulky střelců. Jeho sedmnáct branek však pro šestou Úpici znamenalo 30% všech vstřelených gólů. Důležitějším hráčem pro svůj tým byl už jen miletínský Zdeněk Urban, který dal šestnáct ze čtyřiceti šesti gólů Miletína (34%). 

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.