FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Není jednoduché z tolika hráčů vybrat jen těch jedenáct nejlepších, určitě by si zde zasloužilo místo více borců. Nakonec jsme ale vybrali ty, jenž si to podle nás zaslouží nejvíce. A teď už je jen na Vás koho zvolíte tím úplně nejlepším. Zde je máte.

 

Brankář - Marek Šatra - V bráně Předenic předváděl konstatně dobré výkony a jeho tým se na něj mohl absolutně spolehnout. Svými výkony dotáhl Předenice až na krásné čtvrté místo tabulky. Marek je považován za jednoho z nejlepších branářů v okrese a své pověsti dozajista neudělal ostudu. Chyběl pouze v jednom zápase. 

Těsně se nevešli- Pavel Wallenfels, Miroslav Rada

 

Obránce - Eduard Molek - Obrana Chotěšova byla nejpevnější v okrese. Soupeř jí v 26 zápasech překonal jen 29krát a velký podíl na tom měl Eduard jenž kvýborné deefenzivní práci přidal i 6 branekcož je na obránce uctihodný počet.

 

Obránce - Martin Škyrta - Ve středu obrany Kasejovic byl jako skála, byl všude kde být měl a do poslední chvíle pomáhal svému týmu v boji o baráž. A to i přez to že hrál i vyšší soutěž za Svéradice. Jeho výkony ho několikrát vynesly do sestavy kola a posléze i do sestavy roku. 

 

Obránce - Michal Opatrný - Dobřanům se nepovedl konec sezóny, ale to nic nemění na faktu, že už v té době měly zajistěnou záchranu. Velmi k tomu pomohl i malý počet inkasovaných branek ve zlomové části sezóny. Na dobré funkci obrany se nemalou měrou podílel i Michal Opatrný jenž nechyběl ani v jediném zápase.

 

Obránce - David Procházka - Výborná ukázka moderního pojetí krajního obránce. Pečlivě si plnil defnezivní úkoly ale když přišla možnost zaútočit tak neváhal a podporoval své spoluhráče po lajně. K tomu přidal i čtyři branky a 1824 odehraných minut. 

Těšně se nevešli- Miroslav Bednář, Jaromír Doričák

 

Záložník - Tomáš Loukota - Kapitán Kláštera byl hlavní postavou v boji o záchranu, kterou dokázali v poslením kole odvrátit. Celou sezónu odevzdával týmu maximum a šel tak příkladem zbytku týmu. V 24 zápasech přidal 10 branek a odehrál téměř dva ticíse minut.

 

Záložník - Miroslav Švec - Veterán Nepomuku fungoval jako špílmachr výborně. Rozehrával standartní situace a dirigoval hru. Z pozice záložníka dokázal vstřelit i 14 branek a to i přesto že neproměnil pár penalt (smích). 

 

Záložník - František Březina - Radkovice neměli jednoduchou sezónu. Příslušnost v Okresním přeboru museli zachraňovat až v baráži. A to se nakonec povedlo. František byl zvolen nejlepším hráček Radkovic za uplynulí rok, což ho katapultovalo do sestavy roku. Je tu ale scela po zásluze. Odehrál všech 26 utkání, vstřelil 12 branek. Navíc s 2306 odehranými minutami byl třetím nejvytíženějším hráčem soutěže.

 

Záložník - Zdeněk Beníšek - Žinkovy ukončili sezónu na krásném třetím místě a i když po podzimu byly druzí tak sezónu považujou za úspěšnou. Dost tomu pomohl i Zdeněk, který ze zálohy podporoval převážně útok, spoluhráče záasoboval přihrávkami a sám se častokrát dostával do zakončení. To dokumentuje i 12 vstřelencýh branek.

Těšně se nevešli- Miroslav Šneberk, Josef Schamberger

 

Útočník - David Kubík - David ovládl tabulku střelců a pomohl Chotěšovu k postupu. Jeho gólový průměr je téměř jeden gól na zápas. V 25 zápasech vstřelil 24 branek. 

 

Útočník - Petr Brašna - I když Letiny nakonec sestoupily našli se tam i kvalitní individuální výkony. Jedním z nich je Petr. Do poslední chvíle držel Letinám naději na záchranu. Dal čtvrtinu všech branek a s 1955 odehranými minutami patřil k nejvytíženějším hráčům týmu.

Těšně se nevešli- Filip Švejda, Josef Majer, Zbyněk Adamec

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.