SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Máme tady sestavu předposledního kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Michal Šulc (Dolní Kalná) – Michal přiváděl k zoufalství střelce Kobylic. Hlavně v druhém poločase předvedl několik výborných zákroků, bez kterých by jeho tým nabuzené Kobylice nepřehrál.
Josef Těžký (Žacléř) – Když se Josefovi podařilo vstřelit branku na 2:3, tak se zdálo, že si Žacléř odveze tři body. Ale i tak tato branka znamenala penaltový rozstřel, v kterém získal jeho tým druhý bod.
Jan Smetana (Dolní Kalná) - Tento řízný stoper se po delší pauze zaviněné zraněním objevil v základní sestavě a svůj bezchybný defenzivní výkon vyšperkoval ještě krásnou brankou do sítě Kobylic na konečných 4:1
Lukáš Sedlák (Valdice) – Lukáš výborně organizoval obrannou činnost svého týmu a hlavně v prvním poločase, kdy měli domácí míč častěji na kopačkách.
Jiří Míč (Kunčice) – Jirka nechce vypustit žádný zápas a ani tento nebyl výjimkou. Dokázal vstřelit gól na 1:1 a burcoval svůj tým, aby se nevzdával.
Petr Komárek (Kopidlno) – Petr celý zápas burcoval svůj tým, aby se nevzdával za jakéhokoliv stavu. Důležitý byl jeho přínos hlavně za stavu 3:3.
Jakub Veselský (Chlumec) – Jakub odehrál dobrý zápas. Vstřelil do sítě Kopidlna dvě branky. Bohužel jeho unavený tým nevydržel nápor čerstvých sil soupeře a prohrál.
Jakub Jeřábek (Kunčice) – Jakub srovnal stav zápasu s Žacléřem na 4:4 výstavní brankou. Tato branka znamenala bod pro Kunčice.
Petr Kubišta (Kobylice) – Petr otevřel skóre zápasu v Dolní Kalné smolní vlastní brankou. Nepoložilo ho to, a další gól vstřelil do té správné sítě a vyrovnal na 1:1. Bohužel se jeho týmu další branku vstřelit nepodařilo a nakonec prohrál.
David Machačný (Kopidlno) – David odehrál v Chlumci posledních třicet minut. Jeho vítězná branka na 3:4 vykřesala Kopidlnu obrovskou naději na záchranu, o kterou bude bojovat v posledním kole.
Vladimír Kalenda (Valdice) – Už v 29.minutě musel hrající trenér do hry. Zápas vinou zranění dohrával jeho tým o desíti a přeci svým klidem a přehledem dotáhl svůj tým k vítězství. Navíc Vladimír vstřelil pojišťovací třetí branku.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 18:16 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku