SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Předposlední kolo III. třídy nabídlo šlágr mezi první Doubravou a druhými Kosmonosy, který vyzněl jasně pro domácí a také proto má Doubrava v sestavě kola hned trojí zastoupení. Dva hráči se objevují také z Nové Vsi, která na svém hřišti rozstřílela Sporting. Na celou sestavu kola se můžete podívat právě teď.


Ladislav Lehký
(Bakov nad Jizerou) - V zápase s Klášterem předvedl několik dobrých zákroků a tak i on má podíl na konečném vítězství 4:2, díky kterému se Bakov posunul na osmou příčku tabulky.

Michal Mikschl (Doubrava) - Hráč Doubravy předvedl ve šlágru kola proti Kosmonosům dobrý výkon a za ten si vysloužil nominaci do sestavy kola.

Vladimír Sedláček (Bakov nad Jizerou) - Opět se tento gólově potentní obránce dostává do sestavy kola. V zápase s Klášterem hlavou otevřel skóre a podílel se tak na výhře 4:2. 

Petr Havel ml. (Bousov) - Obránce Bousova se jako první prosadil v zápase s SKP a vstřelil tak jeden z pěti domácích branek, které zapříčinily tři body a návrat zpět na vítěznou vlnu.

Karel Vrabec (Bělá pod Bězdezem) - Zkušený záložník Bělé vytěžil ze dvou šancí dvě branky. Nejprve volej po centru z levé strany a poté proměněná standardní sitauce mu vynesla nominaci do sestavy kola. 

Josef Nedošetko (Doubrava) - V zápase s druhými Kosmonosy se prosadil třikrát, připsal si hattrick a nominace do sestavy kola tak nemůže chybět.

Jaroslav Bárta (Doubrava) - Hrající trenér už jistého postupujícího předvedl výborný přístup k zápasu a svým výkonem si taktéž řekl o nominaci do sestavy kola.

Miroslav Moc (Nová Ves) - Důležitá postava v zápase se Sportingem. Hýřil velkou aktivitou a odměnou za to mu byly dvě branky a teď i sestava kola.

Petr Mařan (Nová Ves) - Kapitán Nové Vsi se nesmířil s tím, že by jeho tým už v tomto kole měl jistotu sestupu. Skvělým výkon, kdy sám tři branky dal a v dalších měl prsty ho sestava kola nemohla minout.

Stanislav Nedvěd (Jivina) - Útočník Jiviny sám otočil skóre v zápase se Březnem a třemi brankami rozhodl o tom ,že všechny body zůstanou v Jivině.

Tomáš Pollák (Řepov) - Útočník Řepova se dvakrát prosadil na hřiště Bělé pod Bězdezem a jeho dvě branky nakonec znamenaly bod za remízu 2:2. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 11:00 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.