SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Další kolo má za sebou III.A třída a nejvíce asi zaujala kanonáda Doubravy na Klášteře, kde padlo deset branek a všechny do domácí sítě. I proto má Doubrava v sestavě kola trojí zastoupení. Dva hráče má v sestavě také Řepov, který si poradil se Březnem a Bakov, který vyválčil bod v Bousově. Na celou sestavu kola se můžete podívat právě teď.


Pavel Suchý
 (SKP MB) - Podruhé za sebou je tento gólman v sestavě kola. Prohře svého týmu i díky vnějším vlivům nezabránil, dvakrát se mu ovšem podařilo vychytat nejlepšího střelce soutěže Nedvěda. 

Jiří Koťátko
 (Doubrava) - Produktivní hráč Doubravy si připsal další branku v sezoně, když se podílel na kanonádě Doubravy na Klášteře, která se zastavila na čísle 10:0.

Vladimír Sedláček (Bakov nad Jizerou) - Zkušený obránce svým gólem vyrovnal na 2:2 v zápase s Bousovem. Konečná remíza má pro Bakov cenu zlata, znamená totiž definitivní jistotu záchrany.

František Kopal (Kosmonosy) - Mladý obránce Kosmonos zvyšoval po rohovém kopu na 2:0 a podílel se tak na konečné vysoké výhře v Nové Vsi 4:0.

Josef Nedošetko (Doubrava) - Nejproduktivnější doubravský hráč měl lví podíl na debaklu 10:0, když sám vstřelil čtyři branky.

Jakub Slobodzian (Bělá pod Bezdězem) - Jako správný kapitán se ukázal Slobodzian, který deset minut před koncem zápasu se Sportingem strhnul vedení na stranu svého celku. I díky němu tak Bělá urvala veledůležité tři body, které ji přiblížily k záchraně.

Michal Kühnel (Bakov nad Jizerou) - Zkušený záložník Bakova si i nadále drží velmi dobrou formu a již sedmou brankou v jarní části sezony pomohl Bakovu k získání bodu na hřišti nepříjemného Bousova.

Michal Šťastný (Řepov) - Záložník Řepova se na hřiště dostal sice až v 55. minutě, ovšem na aklimatizaci potřeboval pouhé tři minuty a už mohl slavit vstřelenou branku. Na další branku poté přihrál a proto od nás dostává nominaci do sestavy kola.

Jan Šelemberk (Doubrava) - Při střeleckých hodech Doubravy na Klášteře sice vstřelil jen jednu branku z deseti, ovšem stála za to. Díky své hezké patičce se dostává do sestavy kola.

Marco Bonomo (Řepov) - Dvě branky a několik dalších šancí má na svědomí tento útočník Řepova, který svým výkonem pomohl k vysoké výhře Řepova nad Březnem v poměru 6:2.

Jan Stejskal (Dolní Bousov) - Útočník Bousova otevřel skóre v zápase s Bakovem. Tři body z toho nakonec nebyly, nominace do sestavy kola však ano.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 19:52 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.