SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Máme za sebou 24. kolo Okresního přeboru Plzeň- Jih. Víkend nám přinesl spoustu zajímavých výsledků. Vzhledem k vývoji v krajské B. Třídě je boj o záchranu rušný až do posledního kola. Pojďme se tedy spolu podívat na jedenáctku těch nejlepších z uplynulého kola. Svého favorita samozřejmě podpořte hlasem abyste se v pátek dočkali rozhovoru právě s ním. 

 

Michal Hůla- Brankář Chlumčan předvedl jeden z nejlepších brankářských výkonů posledních kol, zneškodnil nespočet šancí v čele s pokutovým kopem.

 

Tomáš Hupač- V obraně Letin působil jistě, nechyboval a navíc brankou přispěl k porážce dobřan 7:2.

 

Petr Němec- Jeho tým inkasoval pouze jednou, na čemž má také svůj podíl. Co je ale hlavní vstřelil jediný gól svého týmu a pomohl tak k remíze 1:1.

 

Martin Chára- Kasejovice stále hrají o baráž, takže musí vyhrávat každý zápas. Tento byl ale obzvlášt tězký protože více než 70 minut hráli v 10 lidech. Přesto vyhráli a to i díky skvěle fungující obraně v čele s Martinem Chárou.

 

Petr Velíšek- Klášter navazuje na dobré výsledky z posledních kol, svůj podíl na tom má i Petr Velíšek, který ze středu pole rozdává balony a tvoří hru. Proti Dvorci navíc přidal i jednu branku.

 

Miroslav Šneberk- Odehrál dobrý zápas v záloze, vysloužil si i chválu trenéra. Navíc přidal jednu branku, o nominaci do sestavy kola tak nemůže být sporu.

 

Jiří Slach- Nepomuk měl tohle kolo nejtěžšího soupeře. Přesto dokázal v zápase bodovat a velkou měrou se na tom podílel střelec první branky. 

 

Radek Přibáň- Letiny stále nevzdávají boj o záchranu, o víkendu si navíc připsaly důležité tři body. Velmi tomu napomohl Radek Přibáň který byl také zvolen mužem zápasu.

 

Jaroslav Vonášek- Nestává se často aby v sestavě kola byl hráč co odehrál jen 15 minut. V tomdle případě tu je ale zaslouženě. Šel na hřiště za stavu 2:1 a jeho tým hrál v oslabení. Dvěma brankami běhěm sedmi minut však dokázal uklidnit svůj tým a dovést je k dalšímu vítězství.

 

Zdeněk Pavlíček- Žinkovy stále bojují o třetí místo, proto aby si ho udržely museli porazit Lužany. To se povedlo i díky dvěma brankám Zdeňka Pavlíčka, který sitak vysloužil nominaci do sestavy kola.

 

Josef Majer- V zápase Předenic s Blovicemi bylo k vidění spousty dobrých výkonů a hezkých fotbalových okamžiků. Nade všechny ovšem vyčníval Josef Majer jenž hattrickem pomohl domácím k vítězstvív zápase ve kterém čtyřikrát prohrávali.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 14:51 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.