SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

Ve 22. kole Okresního přeboru Nymburk si milovníci ofenzivního fotbalu přišli opravdu na své. K vidění byly tři obdivuhodné výkony v podobě hattricků nebo například vítězství Milovic nad Hrubým Jeseníkem 7:0. Vystřídal se také lídr soutěže, jelikož Kostelní Lhota prohrála v Běrunicích, zatím co Loučeň Lipník porazila 5:1, díky čemuž vede tabulku o dva body. I tyto události se promítly při výběru sestavy kola a vy se na ni nyní můžete podívat.

Do branky jsme zvolili zkušeného Víta Lorence z Loučeně. Ta Lipník porazila 5:1, přičemž domácí brankář inkasoval jen z penalty, která udělala za zápasem definitivní tečku. Naopak zabránil mnoha šancím soupeře, který ve druhé půli chodil často sám na branku, jelikož loučeňští obránci v eforii zapomínali na své povinnosti a útočili. Na druhé straně dobře chytal i David Libich, který chyboval jen při třetím z pěti gólů a takových šest vychytal.
Městec i přes obrovský počet tutovek prohrál v Přerově 2:1. I přes ztrátu tří bodů zářil v dresu hostí jistým výkonem stoper Petr Novotný. Tradičně kvalitní výkon na téže pozici předvedl i Tomáš Pokorný z taktéž poražené Kostelní Lhoty. Prohrály i Všejany v Opočnicích (2:0), přičemž za hosty zaujal především Jiří Vašák, který hrál příkladně s bojovností a nasazením.
Na druhé straně za Opočnici zářil Jakub Potůček. Ve 12. minutě vymetl šibenici branky skvěle hrajícího soupeře a ještě před přestávkou jej zmrazil podruhé, když si připsal asistenci u gólu Matěje Strejčka. Při demolici Hrubého Jeseníku byl hodně vidět milovický kapitán Jakub Beneš, který kromě mnoha přesných přihrávek a založených šancí zvládl vsítit dva góly. U vítězství Loučeně nad Lipníkem se zase rozstřílel mladý Dominik Holánek se svými trefami na 3:0 a 4:0. Parádní vítězství se vyvedlo i Ostré proti Kostomlatům. Utkání odehrála s čistým kontem a z pěti gólů si připsal první a poslední Tomáš Birkuš.
A nyní k hattrickům. Jan Krátký z Milovic jej zkompletoval v 79. minutě, kdy neproměnil penaltu, ale dorážka mu už vyšla. Pozoruhodný výkon se podařil Ladislavu Dosedělovi z Ostré. V 73. minutě se trefil z přímáku na 2:0, za čtyři minuty se trefil znovu a po soupeřově prostřídání obrany se za další dvě minuty trefil znovu (na 4:0). Hattrick behem šesti minut je opravdu raritou. Třetí hattrick je z kopačky Ondřeje Vaňury. Běrunický střelec jím sesadil Kostelní Lhotu z čela tabulky. Ve 43. minutě otevřel skóre a když soupeř v 67. minutě zápas otočil, Vaňura strhl svými góly ze 70. a 73. minuty tři body nazpět do Běrunic.

HLASUJTE O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 17:29 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.