SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Po 17. kole III. třídy skupiny známe sestavu kola. Do sestavy se netradičně dostali dva brankáři, které toto kolo svými výkony nejvíce zaujali. Nejpočetnější zastoupení pak má vedoucí Týn B, který na svém hřišti v derby deklasoval Koloděje. Pro svého favorita nezapomeňte hlasovat do středy do 12:00.

V sestavě kola si svými výkony řekli o místo hned dva brankáři. Jan Dolejší z Dívčic, který na půdě Lipí vychytal svému týmu cenný bod, když si několikrát smlsl na domácím kanonýrovi Lávičkovi. Nutno dodat, že dvakrát měl dobře postavenou i branku. Výbornými výkony se na jaře prezentuje brankář Mokrého Norbert Alexa, i díky jeho zásluze tým neinkasuje mnoho branek. Nejinak tomu bylo i v domácím zápase s nepříjemnými Žabovřeskami a Mokré se čtvrtou výhrou v řadě dotahuje na medailové pozice.

 

V obraně zahrál výborně i bratr Norberta Alexy, Čestmír Alexa, který eliminoval útočnou snahu hostujících forvardů a pomohl k udržení čistého konta. Podruhé za sebou se v sestavě kola objevuje Tomáš Trávníček z Pištína, který v obraně vyčníval proti nebezpečným Chrášťanům.

 

V naší záložní formaci začneme u Tomáše Slámy z Úsilného, který na jaře zatím šetří s brankami, oproti podzimní části. Nicméně na půdě Bukovska se gólově prosadil a pomohl týmu svým dobrým výkonem k zisku tří bodů. Dalším v pořadí je Oldřich Lukeš z Týna B. Hráč, který jindy vyniká svou defenzivní prací, dosud čekal na první gól sezóny. Proti Kolodějím si spravil střeleckou chuť, trefil se hned třikrát a stačil mu na to jen první poločas. Na jaře vyniká v dresu Chrášťan hlavně Roman Drozd, který si drží stabilně velmi dobrou formu. Velmi dobře zahrál i na půdě Pištína, kde se jednou zapsal mezi střelce zápasu. Gólově se prosadil i Pavel Svoboda z Lipí, který byl jediným střelcem domácího týmu do sítě Dívčic.

 

 

Do útoku se podruhé v řadě, dostal Martin Koklar z Pištína. Pro obranu soupeře znamenal permanentní nebezpečí a tentokrát to vyjádřil i gólově. Útok uzavírá dvojice hráčů z Týna B. Prvním je Radim Štos. Před dvěma týdny se mu podařil hattrick za A-tým, nyní podobný kousek předvedl v dresu B-týmu a ještě za první poločas! Jeho kolega z útoku Jiří Klička byl po pauze vynucené zraněním při chuti. Připravoval spoustu nebezpečných situací a utkání nakonec zakončil, řečeno hokejovou statistikou, s bilancí 1+2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 21:11 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.