SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Ve 21. kole nás tradičně zaujaly výkony hráčů první Kostelní Lhoty a druhé Loučeně, které tentokrát musely své skóre otáčet, nakonec však opět došly k vítěznému konci. Po dvou zástupcích mají v naší sestavě kola také mužstva Ostré a Městce Králové, po jednom hráči poté Milovice, Kostomlaty a Všejany. Pojďme se nyní podívat na konkrétní hráče.

Nejlepším brankářem kola jsme tentokrát zvolili Radka Lukeše z Ostré B. V tomto kole udržel čisté konto jako jediný a to při vítězství 0:4 na hřišti Sokolu Lipník, který je sice poslední, ale remízu držel celých padesát minut a navíc si také vytvořil několik slušných šancí, Zdeněk Doležal ml. šel dokonce dvakrát sám na branku, ale Lukeš si s ním poradil.
Do obrany jsme zvolili dalšího hráče Ostré, Vojtěcha Jana, který se v defenzivě výrazně podílel na čistém kontě a navíc během drtivé osmiminutovky vstřelil branku na 0:3. Dále nás svým obranným výkonem zaujal Petr Novotný z Městce Králové, který hrál při vítězství 2:1 nad Běrunicemi po dlouhé době na stoperu místo na beku a dařilo se mu. Z Městce nás zaujal také kapitán Martin Hradečný, který kromě kvalitního obranného výkonu zvládl otevřít v páté minutě skóre z přímého kopu.
Již potřetí za sebou se v sestavě kola objevuje Jan Štěpánek z Loučeně, který je očividně ve formě. Za zraněného Lukáše Holuba zaskočil na pozici předstopera, opravdu výborně zvládal defenzivní činnost, rozehrával akce a především účinně hecoval spoluhráče, kteří dokázali otočit zápas v Hrubém Jeseníku na 1:3. Stejně dobře se jako předstoper prezentoval i Kamil Neagu, rodilý technický útočník Kostomlat, který si musel nuceně zkusit tuto pozici a při remíze 1:1 s Přerovem patřil mezi nejlepší na hřišti. Z první Kostelní Lhoty nás zaujal záložník Tomáš Drobný, který rozdával přesné přihrávky a proti Opočnicícm navíc stáhl na 2:3 a započal tak obrat na 5:3. Tradičním členem našich sestav kola je Pavel Mareš z Loučeně. Opět předvedl bojovný a běhavý výkon, po prosmýknutí mezi dvěma protihráči srovnal na 1:1 a nakonec uzavřel skóre na 1:3 lobem přes brankáře, když se po rohovém kopu zorientoval ze všech hráčů nejlépe.
Při vítězství Kostelní Lhoty si vytrvale vytvářel šance Michal Drobný a nakonec byl za svou snahu korunován brankou v nastavení. Milovice zvítězily na půdě Kovanic 1:6, jediným dvoubrankovým střelecem se stal Vojtěch Tangl, který přispěl ke zvýšení milovické efektivity. V sestavě kola se opět objevuje také Petr Bouška, který pomhol k překvapivému vítězství Všejan nad Rožďálovicemi proměněnou penaltou.

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 18:41 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.