SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

V devadenáctém kole byly diváci opět svědky několika zajímavých utkání včetně pikantních derby Všejany - Loučeň (3:4) a Městec Králové - Opočnice (3:1). Zaujaly hlavně zápasy prvních dvou týmů tabulky, konkrétně výkony proni nim. Do branky Loučeně se hned třikrát trefil kanonýr Petr Bouška, přičemž dal první a třetí gól z penalt po faulech na svou osobu. První Kostelní Lhota prohrála v Kostomlatech 5:1, což nemohl čekat ani ten nejzarytější domácí optimista. V zápase zaujal hlavně obránce Pavel Dvořák, který nejen že výborně bránil, ale přispěl k výhře i dvěma přesnými střelami.

Nejlepším gólmanem kola jsme zvolili Karla Hospodku, oporu Rožďálovic. Po vítězství 3:1 nad jasně lepšími Milovicemi, které si vypracovaly nespočet tutovek, na něj šla chvála z obou táborů. Devadesát minut mezi třemi tyčemi čaroval a domácí mu mohou vděčit za své tři body.
V dresu Loučeně zaujal krajní obránce Jakub Bašus. První brank apadla z dorážky jeho střely a u posledního gólu svého týmu si připsal nádhernou asistenci, když z prvního dotyku dostal míč uličkou na Prisčáka. Již zmíněný Pavel Dvořák se stal klíčovou postavou vítězství Kostomlat nad první Kostelní Lhotou, když celý zápas skvěle odbránil a navíc dal i dva góly. V utkání posledního Lipníku s Běrunicemi vynikl domácí Martin Gregar, posila mužstva. Z pozice předstopera zastavoval soupeřovy útočné snahy a zakládal domácí protiakce. Posledním hráčem do obrany je milovický Miroslav Dlouhý. Ačkoliv si v závěru vstřelil po soupeřově centru smolný vlastní gól, předvedl dobrý defenzivní výkon a hlavně v prvním poločase vynikal kreativními náběhy podporujícími útočné snahy mužstva.
Proti poslednímu týmu tabulky se gólově prosadil běrunický Miroslav Chrastný, a zařadil se tak mezi nejlepší hráče hostí. Kovanice sice podlehly rozjeté Ostré 1:4, ale v domácím dresu zářil Josef Černý, který trefil břevno a v závěru se dočkal i zaslouženého gólu. Na druhé straně za Ostrou řádil Jiří Dozorec. Střední záložník hostí dal v 6. a 12. minutě dvě branky a šla přes něj většina akcí vítězného celku. V dresu Ostré hrál hned vedle Dozorce působivě také Tomáš Uher, který se dočkal jedné branky.
Nejlepším střelcem kola se stal Petr Bouška, který dal všechny tři góly Všejan, a zdramatizoval tak zápas s Loučení. První a poslední gól dal sice z pokutových kopů, ale oba byly nařízeny po faulech na něj. V útoku jedenáctky kola jej doplní Kamil Neagu, který v dresu Kostomlat přispěl k demolici Kostelky jedním gólem. 

NEZAPOMEŇTE HLASOVAT O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 20:06 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.