SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Nejlepším hráčem 12. kola se stal Michal Šimandl. Kdo se stane králem kola s pořadovým číslem 13? O tom rozhodnete svými hlasy právě vy, čtenáři webu fotbalunas.cz.

 

 

Josef Černý (brankář, Ptenín)

Strážce ptenínské branky uplynulý víkend zvládl na jedničku. Došel si pro každý míč, byl pro svůj tým oporou. Zejména zákrok z první půle při tutové šanci Miroslava Pivońky stál za to. Jediný, kdo ho nakonec překonal, byl jeho spoluhráč Jan Strejc.

 

Karel Sedláček (obránce, Ptenín)

Na svém obvyklém postu levého obránce kraloval. Z této strany byla defenziva Lučiny neprostupná, spoluhráči se na něj mohli spolehnout. Velmi dobrý výkon.

 

Luděk Varga (obránce, Hradec)

Hradec sice inkasoval proti Starému Smolivci čtyřikrát, ale přesto jsme na místo stopera zvolili Luďka Vargu. Ten již delší dobu podává tak dobré výkony, že jsme si jich nemohli nevišmnout.

 

Miroslav Korda (obránce, Seč)

Bylo na něm strašně moc znát, jak moc chce odčinit vlastní gól z předešlého zápasu. Dřel do úmoru, pracoval na velikém prostoru. Jen tak dál!

 

Petr Filip (záložník, Seč)

Zkušený záložník svým gólem z 44. minuty poslal Seč v derby s Chlumem do důležitého vedení. Vystihl chybu v rozehrávce a středem se prodral až do zakončení. Kromě toho rozdával přesné pasy spoluhráčům. Dirigent hry.

 

Tomáš Bejček (záložník, Starý Smolivec)

On i jeho spoluhráč Dušan Štutika zaznamenali po dvou trefách. Štutika byl v sestavě kola minulý týden a skončil těsně druhý. Překoná ho jeho spoluhráč?

 

Jan Černý (záložník, Líšina)

Hráč, na kterém stála záloha Líšiny se proti Ptenínu neprosadil, přesto stojí jeho výkon za zmínku. Neúnavně se vracel pomáhat obraně, vzápětí rychle běžel podpořit útok. Sil měl i v závěru dostatek.

 

Jakub Janouškovec (útočník, Mantov)

Útočník Mantova nastoupil na hrotu, my ho v naší ofenzivní sestavě využijeme na kraji zálohy. Proti Neurazům byl hodně cítit kolem soupeřova vápna. Dokázal si pokrýt mnoho míčů a celý svůj výkon navíc korunoval výstavním přímým kopem v 66. minutě.

 

Stanislav Eret (útočník, Chlum)

Ve vyhroceném derby se Sečí snížil na 1:2, byl to již pátý jeho pátý gól. K bodům však tentokrát výjimečně nevedl.

 

Matěj Douša (útočník, Hradec)

Ten jestli to nevyhraje! Po rychlých kombinacích se svými spoluhráči zaznamenal proti Starému Smolivci čtyři! góly. Po dvou v každém poločase. Navrch si připsal i jednu asistenci. Hlavně díky jeho výkonu se hradečtí vrátili na druhé místo tabulky.

 

Angel Ulč (útočník, Mantov)

Sedmnáctiletý forvard předvedl v neděli proti Tatranu skvělý výkon. Sjakým klidem zakončil své dvě příležitosti, to bylo ukázkové. Tak příště hattrick, ne?

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 08:09 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.