SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 29.12.2015

0

Nyní máte možnost hlasovat pro své favority, vybrané ve spolupráci s přispěvateli z jednotlivých týmů, a to až do konce ledna. Průběžné výsledky vidíte u jednotlivých nominovaných hráčů. Hlasy se poté spočítají a 3 hráči s největším procentem se mohou těšit na zajímavé ceny. Vzhůru do toho, ať to frčí a hlasy přibývají…

Brankář:

Lukáš Vondrák – AC Buk

Lukáš patří k výrazným oporám štiky podzimu. Jeho vysoká postava budí respekt a kvalitní hra nohou k jeho silným stránkám. I přes svou výšku je velmi mrštný.

 

Obrana:

Adam Soukup – SK Rapšach

Čiko, jeho velmi známá přezdívka, hraje na postu předstopera. Málo kdy prohraje hlavičkový souboj. Odvádí černou práci, kterou málo kdo vidí a ocení. Typický jezdec a honící pes.

Petr Kollman – Halámky / Hranice

Petr, zvaný Králík, je dlouholetou stálicí obranných řad Sokolu. I po spojení HaHr, bylo jeho zařazení do základní sestavy nového společenství bez komentářů. Výborná hra hlavou, zkušenost, rozehrávka, dlouhé pasy, to jen krátký výčet jeho předností.

Michal Blažek – Rapid Lásenice

Zřejmě největší překvapení nejen pro soupeře Rapidu v sezóně. Ortodoxní útočník se přesunul do obranné řady a na novém postu vynikal. Rychlý, důrazný bek, který se nebojí ani urostlejších borců.

 

Záloha:

Ondřej Jasanský – AC Buk

Každý trenér by jej chtěl mít v týmu. Může zaskočit v obraně i v útoku. Jeho post je však uprostřed hrací plochy a útočníci Buku těží z jeho skvělých přihrávek.

Patrik Baláž – Sokol Deštná

Skoro v každém utkání, do kterého nastoupil, vstřelil minimálně branku. Kapitán Deštné těží zejména z výborné kopací techniky a momentální rychlosti. Jeho start na míč je excelentní. Absence v několika utkáních byla klíčová pro konečný výsledek celého týmu Deštné.

Michal Bureš – Sokol Plavsko

Kanonýr k pohledání. I když letos má kapánek zvlhlý prach. V každém utkání je postrachem soupeřových brankářů i hráčů. Rtuťovitý bijec, žádný míč pro něj není ztracený.

Pavel Candra – Spartak Nová Ves

Jeho přestup z Velenic budil úžas. Kdo na tom však vydělal nejvíc? Určitě Pavel sám a hlavně Spartak. Jeho dlouholetý post je sice v bráně, ovšem to co předvádí ve středu zálohy, se vidí málo. Tvrdá střela bolí brankáře každého týmu. Nebojí se přejít i přes dva, tři, protihráče.

Michal Filip – Loko České Velenice

Nevídaný talent. Jeho technika, parádní klička, stahovačky, pohyb na hrací ploše. To z něj dělá hotového hráče. I přes svůj mladý věk má zkušenosti na rozdávání. Přál bych mu vyšší soutěž.

 

Útok:

Martin Řežáb – Halámky / Hranice

Nejlepší střelec celé soutěže. Vstřelil 16 branek, jeho brankostroj proti Majdě (7 gólů) byl obdivuhodný. Rychlý útočník, nemá problém se zakončením jak zblízka, tak dalekonosnou střelou ze střední vzdálenosti.

Petr Kodada – Rapid Lásenice

Pro mne jasná volba. Jeden z nejlepších hráčů na celém okrese. Zkušenosti nabité z vyšších soutěží = prosperita Rapidu. Technická vyspělost je nad úrovní soutěže, ve které nastupuje. Spolehlivý, skromný, velmi dobře pracuje pro tým.

 

 

Náhradníci:

Luboš Sokolík – SK Rapšach

Nebýt jeho zranění v pracovním procesu, byl by SK Rapšach v tabulce výš. Sestavou proplouval z místa na místo, ovšem na pravé straně si vydobyl stálou pozici. Osobní souboj zřídka kdy prohraje.

 

Karel Decker – Halámky / Hranice

Levá strana je pronajatá tímto řízným bekem. O soubojích s ním by mohla vyprávět spousta hráčů soupeřů. A jeho gólové střely z velké dálky straší gólmany Rapšachu a Velenic ještě nyní.

 

Jiří Heřmánek – Sokol Plavsko

Ikona fotbalu v Plavsku. Nepostradatelný středový hráč, umí však také na stoperu. Přesné přihrávky, technická střela, koncový hráč. Stal se posledním hráčem kola.

 

Michal Slavík – Halámky / Hranice

Fotbalem žije. Hráč, který je nebezpečný jen svou chůzí. Vybojuje i zdánlivě ztracený míč a ještě přesně přihraje. Umí vstřelit branku z trestňáku, z penalty, i z ....... , jak se říká. Správný špílmachr.

 

Jan Demeter – Rapid Lásenice

Demi patří k nejrychlejším útočníkům v soutěži. Uteče obráncům, klička brankáři a Rapid slaví. To umí jen on. V jarní části si myslím, že svůj střelecký apetit opět potvrdí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Pytel

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.