SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Jak je zvykem, webový portál www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s členy jednotlivých klubů vybral 11 nejlepších hráčů uplynulého kola 1.A třídy sk. A. Zde máte možnost až do středečního poledne hlasovat o hráče kola. Kdo bude vyhodnocen nejlepším hráčem 15.kola 1. A třídy sk. A na našem portálu? Podívejte se kdo byl nominován a podpořte svého favorita.

Brankář:

Jan Tůma (Votice) – V utkání proti Kácovu udržel čistý štít a jeho tým zvítězil 3:0. Je jediným brankářem 15. kola, který nepustil gól

 

Obránci:

Vít Rybák (Hostomice) – V utkání proti Černolicím dal důležitou branku, díky které Hostomice remízovali a na penalty pak zvítězily.

Marek Pospíšil (Zbuzany) – Ač je obráncem, v utkání proti Nespekám ukázal, že umí dávat i góly.

Martin Müller ( Všenorský SK) – V utkání proti Příbrami vstřelil branku a Všenory zvítězily.

Josef Klouček (Zavidov) – O víkendu se mu podařilo vstřelit hned dvě branky do sítě týmu FK Lety a jeho přítomnost na hřišti byla velmi důležitá.

 

Záložníci:

Lukáš Hruška (Hostomice) – Proti Černolicím odehrál dobré utkání, které navíc pečetil vstřelenou brankou.

Václav Kuba (Podlesí) – O víkendu se mu velice dařilo a připsal si hned dvě vstřelené branky. Byl velmi důležitým hráčem pro svůj tým.

Marek Sedláček (Podlesí) – Stejně tak jako jeho spoluhráč Václav Kuba, tak i on vstřelil hned dvě branky. Jeho tým porazil Jesenici 4:2.

Milan Boubín (Jesenice) – I přesto, že jeho tým prohrál proti Podlesí vysoko 4:2, na hřišti nechal duši a vstřelil všechny branky svého týmu v utkání.

 

Útočníci:

Michal Tomeček (Hvozdnice) – Ve 34. minutě vstřelil velmi důležitou branku pro svůj tým. Byla to totiž zároveň jediná branka zápasu z jejich strany a utkání skončilo v základní hrací době nerozhodně.

Pavel Šultes (Černolice) – Proti Hostomicím byl téměř nezastavitelný. Přidal dvě velmi důležité branky a zařídil tak svému týmu alespoň jeden bod za remízu.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Filip Bašus

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.