SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 08.11.2015

0

Poslední ideální sestava podzimní části je tu. V 11. kole se nám s góly roztrhl pytel, celkem jich padlo 21. Na druhou stranu, hned tři týmy (Líšina, Chlum, Mantov) udržely čisté konto. Přesto to byl víkend, který patřil především útočníkům. My bychom nejraději udělali sestavu v rozestavení 3-2-5, to však nelze. Proto jsme museli do záložní řady stáhnout útočníka Bouzka, a Radek Černovský, který většinu utkání odehrál na hrotu, se nám akorát vešel na pozici stopera, kde však utkání začínal.

 

Zároveň připomínáme dvě žhavé novinky, které byste si rozhodně neměli nechat ujít! Tou první bude "Sestava podzimu", druhou novinkou pak registrovaná sekce, která vám přinese ještě mnohem větší možnosti na webu fotbalunas.cz.

Jaroslav Zikmund (brankář, Líšina)

Spolu s chlumským Kvíderou a mantovským Rehákem jeden z gólmanů, který za svá záda nepustil jedinou střelu. Smolivec mu zatápěl především ve druhé půli, kdy mu pomohlo jak břevno, tak i tyč. Předvedl několik velmi dobrých zákroků.

 

David Šíma (obránce, Starý Smolivec)

Mladý útočník se přesunul na kraj obrany a aby těch změn nebylo málo, našel si i přítelkyni. Kdo ví, čím ho před zápasem Veronika namotivovala, každopádně David předvedl svůj doposud jednoznačně nejlepší výkon, a proto v sestavě nemůže chybět.

 

Radek Černovský (obránce, Seč)

Kapitán Seče byl jedním z mála hráčů, kteří proti Mantovu zanechali dobrý dojem. Zápas začal na stoperu, po Plojharově zranění se přesunul na hrot. Bojoval, hecoval, snažil se brát hru na sebe, ale proti dobře hrajícímu soupeři to nestačilo.

 

Jan Jarošík (obránce, Líšina)

Obvyklý nahrádník a navíc brankář se proti Smolivci postavil na kraj obrany a nevedl si vůbec špatně. Svůj post si držel, nic přes něj neprošlo. A i díky němu udržela Líšina čisté konto.

 

Michal Wagner (záložník, Chlum)

Podzim zakončil parádně, hattrickem sestřelil Ptenín. Prokázal, že má tvrdou střelu, přesnou hlavičku i dobrou orientaci ve vápně. Zkrátka vše, co musí gólový hráč mít. Palec nahoru!

 

Jan Kainzmeier (záložník, Ptenín)

Ptenínský šikula celý zápas odjezdil na maximum. K bojovnosti přidal i přesné přihrávky, navíc neúnavně podporoval útok. Předvedl velmi dobrý a spolehlivý výkon. Za zmínku jistě stojí i hra jeho spoluhráče Romana Hnojského, který nastoupil po zranění a také se rozhodně neztratil.

 

Marian Vladař (záložník, Neurazy)

Svými dvěma proměněnými pokutovými kopy (v 34. a 47. minutě) udržel Neurazy proti Hradci na dostřel. Položil tím základy nečekaně jednoznačné druhé půli, po níž platil stav 8:2.

 

Jaroslav Bouzek (útočník, Neurazy)

Další muž, který se přičinil o nečekanou výhru Neuraz. Nastoupil v útoku, my ho postavíme na kraj zálohy. Byl to právě on, který vybojoval obě penalty, z nichž Vladař skóroval. Ale ani Jaroslav Bouzek nenechal svůj gólový účet prázdný. Jeho branka na 3:2 se ukázala jako vítězná, ta ze závěru utkání (na 7:2) už byla jen třešnička na dortu. Když už jsme u dvougólových střelců, zmiňme i Václava Brožíka, ten se však do sestavy už nevešel.

 

Jakub Janouškovec (útočník, Mantov)

Mantovský forvard prožil skvělý zápas. Výborný výkon podložil hned třemi asistencemi, po nichž už neměli střelci složitou úlohu. Po fotbalové stránce výborný výkon, musí si však hlídat disciplínu.

 

Martin Šlajs (útočník, Chlum)

Spolu s Wagnerem hvězdy duelu Chlum - Ptenín. Na hattrick sice nedosáhl, ale dvě branky se rozhodně počítají. V první půli, i s přispěním domácí obrany, přeloboval brankáře, po změně stran špičkou kopačky obstřelil padajícího Karlíka.

 

Petr Šmrha (útočník, Mantov)

Ten hráč má snad v sobě motor! Oběhal toho strašně moc, z osobních soubojů vycházel jako vítěz. Jako útočník má za cíl střílet góly. Dal dva. Úkol splněn.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.