SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Máme za sebou další kolo okresního přeboru a Vy máte opět možnost hlasovat pro nejlepšího hráče uplynulého kola. Hlasy můžete posílat do středečního poledne!

Viktor Hudák, brankář TJ Sokol Blovice. I když chytal jen prvních 45. minut, tak předváděl skvělé zákroky a držel tak šance svého týmu na zisk bodů. Dostal jediný gól a to z penalty.

 

David Kasl, obránce TJ Předenice. Útočníci Blovic se přes něj nemohli prosadit a z obrany výrazně podporoval útočné snažení jeho týmu. 

 

Libor Pelikán, TJ Klášter. V obrané hře svého týmu patřil ke klíčovým postavám a svůj dobrý výkon vyzdvihl jedním gólem.

 

Tomáš Vacek, TJ Chotěšov. Kapitán, který dirigoval obranu i celou hru svého mužstva, které nedostalo žádný gól a doma vyhrálo 4:0.

 

Filip Švejda, TJ Sokol Žinkovy.  Dal jediné dva góly svého týmu a zajistil tak tři body do tabulky, když jeho tým vyhrál v Lužanech 0:2.

 

Martin Hohlberger, TJ Sparta Radkovice. Skvěle dirigoval hru domácích, kteří doma porazili Chlumčany a připsali si důležité tři body.

 

Tomáš Loukota, kapitán TJ Klášter.  Spolu s Liborem Pelikánem patřil k nejlepším hráčům Kláštera, který si odvezl tři body z Dvorce. Stejně jako Libor dal v zápase gól.

 

Daniel Malý, TJ Družstevník Vstiš.  Dal dva góly proti Kasejovicím a dovedl tak svůj tým k vítězství.

 

David Kubík, TJ Chotěšov. Dal dva góly svého týmu a podepsal se tak výraznou měrou pod výhrou domácích 4:0 nad týmem Nepomuku.

 

Josef Majer, útočník TJ Předenice. Stejně jako v minulém utkání větral obranou řadu protivníků, tentokráte proháněl Blovické a vstřelil jim dvě branky.

 

Jan Roubíček, TJ Dobřany. Nastřílel hattrick Letinám a mírně tím uklidnil nazlobeného trenéra, který zápas nesl hodně těžce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.