SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Další našlapaná jedenáctka čeká na svého vítěze. Hráči jsou zastoupeni z deseti oddílů. Pouze Hředle nabízí dva borce. Tentokrát v sestavě nechybí střelci ani výborní defenzivní hráči, nebo strůjci hry. Hlasujte až do středečního poledne o vašeho favorita jedenáctého kola.

Martin Kopáček (brankář Janov): Ze čtrnácti brankářských výkonu žádný nikterak neohromil, a tak jsme do sestavy kola vybrali gólmana Janova, jehož týmu se zrovna nedařilo, ale i přesto doma získal dva body. Právě Martin vychytal v penaltové loterii tři desítky a svůj kop proměnil. Hlavně jeho zásluhou získal Janov o bod víc než Lišany.

 

Radek Žalud (obránce Lišany): Svoji čtvrtou branku vsítil Radek v sobotním utkání proti Janovu. Byl to jediný gól Lišan a pak po nacvičeném přímém volném kopu. Mimo to odehrál Radek dobrý zápas.

 

Martin Brož (obránce Pavlíkov): Devatenáctiletý stoper Pavlíkova už nosí kapitánskou pásku a vidno po právu. V Senomatech sice svůj tým k vítězství nedovedl, ale dal ze své pozice gól a působil velmi jistě při bránění, ale i zakládání ofenzivních situací.

 

Jan Vrábík (obránce Kněževes): Bezchybně dirigoval domácí obranu a neustále vybízel útočníky přesnými pasy. Trestným kopem ze čtyřiceti metrů hodně zatopil gólmanovi, který jen tak tak míč vyrazil.

 

Jakub Procházka (obránce Olešná): Jakub si post krajního obránce odehraje bez menších problémů. Bohužel mu spoluhráči moc nepomohli, ale jeho výkon jistě patří do sestavy kola.

 

Adam Špička (záložník Zavidov B): Adam znovu patřil k výrazným postavám zápasu v Lužné. Dokazují to i jeho dvě branky, které přispěly k pětigólovému přídělu.

 

Jan Sláma (Hředle): Středopolař Sláma dominuje téměř ve všech zápasech Hředel, nejinak tomu bylo i na Lánech. Honza svými skvělými výkony v posledních kolech prokazuje nemalou kvalitu. Navíc dal poslední čtvrtou branku.

 

Rostislav Hertl (záložník SK Rakovník B): Hrající trenér rakovnické rezervy na vše dohlížel tentokrát z placu. Odehrál celý zápas, a i když nedal žádný z pěti gólů, rozdával jeden balon za druhým – to přesně musí mozek týmu dělat…

 

Jaroslav Daniš (záložník Kolešovice): Kolektivní bojovný výkon Kolešovic nakonec nestačil proti Olympii ani na bod, ale Jarda dělal zkušeným hráčům Rakovníka velké problémy svými individuálními schopnosti. Nejednou ukázal, jak umí hladce projít mezi několika hráči.

 

Denis Bechner (útočník Hředle): Lány si vzadu moc neodpočinuly, protože dotírající Denis plnil přesně to, co se po něm chce. Kromě napadání vsítil ještě dvě branky a odehrál pěkný zápas.

 

Jakub Vávra (útočník Senomaty): Náš pravidelný host v sestavě kola. Aby ne, vždyť nasázel Pavlíkovu čtyři fíky a srovnal krok s dosavadním nejlepším střelcem OP Jakubem Číhařem. Senomatský Vávra byl jednoznačně nejlepší na place a už má na kontě 14 gólů.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.