SESTAVA KOLA - 13.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Ve 13. kole III. třídy jsme vybírali z rozestavění 4-3-3. Nejvíce z nominovaných byli vidět autoři hattricku Ondřej Fortscham ze Sněžného a Stanislav Krejčí z Jívoví.

V posledním kole III. třídy zazářil na hřišti Strážku Ondřej Fortscham ze Sněžného, který vstřelil všechny tři branky svého celku. Sněžné si tím po výhře 3:1 uchovalo do jarní části soutěže postupové naděje. Další nominovaní útočníci skórovali dvakrát. Martin Král z Křižanova vstřelil jediné dvě branky zápasu v Radešínské Svratce. V souboji dvou Béček bylo tedy nakonec úspěšnější to křižanovské. Přemysl Ryba z Ujčova zase motal hlavu obráncům Pohledce. Hosté mohli po konci zápasu slavit vysoké vítězství 4:0. V obraně zazářil hattrickem také Stanislav Krejčí z Jívoví, který pomohl svému týmu k výraznému vítězství nad rezervou Měřína 5:0. Jakub Sedlák z Jimramova rozhodl v závěru utkání jediným gólem zápasu o třech bodech ve prospěch svého mužstva výborně provedeným přímým kopem. V brance Radešínské Svratky doslova čaroval Milan Petr, ale prohře svého celku proti již zmiňovaným dvěma gólům Martina Krále nezabránil. Dejte svůj hlas a vyberte hráče kola i z dalších nominovaných. Můžete hlasovat až do středečního poledne. S vítězným hráčem kola si přečtete v pátek rozhovor. 25.11 budete moci navíc hlasovat o sestavě podzimu, ze které bude po hlasování určen i hráč podzimu  III. třídy!!!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.