SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Sestava 10. kola I.B třídy skupiny E! V tomto kole bylo obtížné sestavu kola určit. Nicméně díky tipům od trenérů, funkcionářů i diváků se nám podle mé povedlo vybrat to nejlepší, co 10. kolo nabídlo.

Je tu další sestava kola. Nominováni byli hráčí, kteří svým výkonem ovlivnili výsledek zápasu. Hráči jsou každý týden nominováni lidmi, kteří na zápase byli a nominovali jednotlivce na hráče utkání. Jako brankář byl zvolen komárovský David Grunt, který udržel čisté konto. Společně s Tomášem Krásou to byli jediní dva brankáři s tímto výkonem. Nicméně jsme zvolili bránkářskou jedničku Komárova. Obranou čtyřku tvoří čtveřice Pužík, Ducho, Kokštein a Hnízdil. Tito hráči zabránili velkému množství šancí. Někteří se taktéž zasloužili o nulu na kontě soupeře. Záloha je složena z hráčů Šittich, Lagron, Valta, Prchlík. Vždy je těžké určit sestavu záložníků, protože na tomto postu je nejvíce hráčů. Každopádně tito borci jednoznačně patřili k hlavním oporám svého týmu. A na závěr útočná dvojice. Josef Pouček a Tomáš Slavík jsou těmi, kteří si v zápase vytvořil několik slibnýh příležitostí, ale také dali ve svých utkání více branek. Uvidíme koho zvolíte jako hráče kola!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.