SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

V 9. kole se nám urodily hned dva vysoké výsledky. Benátky i Židněves si exhibičně zastřílely, když oba celky vstřelily hned sedm branek. Cenné vítězství si připisuje Bělá, která zdolala Chotětov, ale i Čejetice, které sebraly body nepříjemnému Hlavnu. Pojďmě se tedy podívat, kteří borci se nám dostali do sestavy kola.

Václav Krejčík (Bělá) - Nebýt jeho, Bělá by jistě svůj zápas nezvládla. Václav se prezentoval mnoha skvělými zákroky i chycené penalty. Zaslouženě si tedy řekl o místo v sestavě.

 

Petr Hájek (MSK "B") - Kapitán rezervy Hradiště předvedl sympatický výkon. Pokyny, kterými řídil svou obranu zabraňovaly Čisté se dostávat do rychlých brejků.

 

Martin Tůma (Čistá) - Již podruhé za sebou se zde objevilo toto jméno. Stejně tak jako jeho oponent z Hradiště i on řídil dokonale svou obranu, není tedy divu, že zápas skončil remízou.

 

Ladislav Kořínek (Chotětov) - I přes prohru v Bělé, jeho snaha zvrátit utkání a připsat si nějaký bod byla oceněna do sestavy kola. Světlý článek špatně prezentované hry Chotětova.

 

David Vild (Bělá) - Rozhodnout utkání je jistě sen každého fotbalisty. Davidovi se to povedlo proti Chotětovu, kdy střelou z hranice vápna rozhodl, že Bělá získá po dlouhé době všechny tři body.

 

Luboš Nastoupil (Rejšice "B") - Základní stavební kámen proti Kněžmostu. I tak by se dal nazvat výkon Luboše, který zákládal slibné akce pro domácí.

 

Martin Brož (Čejetice) - Není nic krásnějšího než oslavit své narozeniny vstřeleným gólem. Martinovi se to povedlo, a to hned dvakrát. Jeho přesné dva zásahy se podílely na vítězství proti Hlavnu.

 

David Zuna (Benátky) - Hráč Benátek byl proti Akumě jistě při chuti, neboť vstřelil dvě branky. Davidovi střely se podílely na vysokém rozdílu, kde Benátky zničily Akumu 7:0.

 

Libor Jurošek (Židněves) - Vstřelit hattrick je jistě ojedinělá záležitost, ale vstřelit hned 5 branek je opravdu vzácnost. Zvlášť proti favorizovaným Předměřicím.

 

Petr Štěpán (Rejšice "B") - Petr v závěru první půle zvyšoval na 2:0, což by se dalo považovat za zlom zápasu. Neboť soupeř i jeho zásluhou inkasoval dva góly během dvou minut před koncem první půle. Petr se dokázal prosadit ještě jednou, když v 60. minutě zvyšoval skóre na 3:0.

 

Antonín Fingerhut (Benátky "B") - Stejně jako jeho týmový kolega Zuna, i on se podílel na rozdílu proti Akumě dvěma brankami. Střeleckou kanonádu začal právě Antonín, když gólový účet otevřel již ve 12. minutě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.