SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Nejlepší jedenáctka sedmého kola je opět pestrá a plná kvalitních hráčů. Kdo bude pro vás ten TOP a získá pomyslnou trofej po Petru Kýzlovi?

Marek Matějovský (brankář - Kolešovice): Gólman Kolešovic ještě nominován nebyl, v sobotu si ale svoji roli splnil na sto procent. Hostům doslova vychytal bod za remízu v Kněževsi. Sami domácí konstatovali, že je Marek pěkně pozlobil. Však ho prostřelil až Krejčí čtyři minuty před koncem.

 

Pavel Čihař (obránce - Kněževes): Nejprve se objevil v sestavě trochu jinde a až ve druhém poločase zamířil místo Vrábíka a šéfoval obranu. Velmi jistě si počínal celý zápas, nevypustil jediný souboj a v Kněževsi vyčníval.

 

Petr Tvrz (obránce – SK Rakovník B): Posila z A týmu hrající krajský přebor. Z pozice stopera odvedl Petr vynikající práci. Defenzivní úkoly si plnil na výbornou a ještě neustále podporoval ofenzivu. Rakovník od Jesenice neinkasoval ani jednou.

 

Samuel Pfejfer (obránce – Jesenice): Hrál na protější straně rakovnického hřiště. Ačkoli měl roli o dost těžší, protože jeho tým prohrál a čtyřikrát inkasoval, Samuel byl držákem. V sestavě kola není poprvé, je vidět, že zkušenosti z mládežnické ligy uplatňuje i nadále.

 

Milan Krejčí (obránce – Kněževes): Milanovi hodně prospělo zařazení do obrany, dřív totiž nastupoval v útoku. Už podruhé v závěru zápasu (proti Janovu i Kolešovicím) vstřelil branku a díky němu nevyšla Kněževes naprázdno.

 

Jakub Hamouz (záložník - Lišany): Koncovka Lišan není zrovna učebnicová – selhala s Lužnou i proti Olešné, ale rychlonohý Jakub Hamouz působil v sobotním zápase na Olešné největší vítr domácím zadákům. Jeho dravost byla pro soupeře pěkně nepříjemná.

 

Tomáš Procházka (záložník – Olešná): Někdy se v sestavě kola objeví někdo, kdo nedal gól, ani nebyl u jiných vážnějších okamžiků. Je však důležité mít v kádru pilnou včeličku, která odvede černou práci a nic nezkazí. Přesně této role se zhostil Tomáš v utkání proti Lišanům.

 

Jan Sláma (záložník - Hředle): Na vítězství Hředel v Lužné má největší podíl středopolař Jan Sláma, který odehrál vynikající zápas. Na pochvale se shodli oba vedoucí týmu.

 

Martin Karnold (záložník – Senomaty): Od samého začátku to byl právě senomatský kapitán, kdo podnikal rychlé útoky po lajně a připravoval domácím křídelní akce. Rakovnická Olympie měla s pohybem Martina velký problém, důkazem je jeho gól ze třetí minuty.

 

Petr Čech ml. (útočník – Zavidov): Petr byl ve čtvrtek naším expertem pro sedmé kolo a v pondělí je v nejlepší jedenáctce. Nejen, že tipnul výhru Zavidova v Pavlíkově a ono to vyšlo, ale na výsledku se svým výkonem a jednou brankou hodně podílel.

 

Jakub Vávra (útočník – Senomaty): Mistr „Rooney“ nesmí v této sestavě chybět. Hattrick dal ze všech hráčů II. třídy pouze on. Jeho tým poprvé vyhrál, navíc byly Senomaty první, kdo po sedmi kolech porazil do té doby první Olympii. Jakub se trefil během třinácti minut třikrát a ještě další šance připravoval nebo spálil.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.