SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Fair Credit 1.B třída skupina D o víkendu pokračovala šestým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Azem Brahimi o víkendu zazářil společně s Kamilem Petrů a Petrem Jandou v dresu Zruče nad Sázavou. Všichni tři jemnovaní hráči během zápasu vstřelili dva góly a přispěli k vysoké výhře svého týmu 10:0 nad hosty ze Zvole.

 

V sestavě kola se pravidelně nachází také hrající trenér Týnce nad Sázavou Radek Skála, který se osm minut před koncem zápasu sám střelecky prosadil poté, co Radek Orsák nedokázal po jeho skvělém průniku do šestnáctky proměnit pokutový kop a sám se před vstřelením gólu neprosadil pěkným lobem.

 

Navzdory neproměněné penaltě Radek Orsák odehrál slušný zápas, přestože se střelecky neprosadil. Skvělý zápas odchytal Lukáš Vašák, který svůj tým podržel několika fantastickými zákroky a především jeho zásluhou mohl Týnec po pokutových kopech slavit výhru nad Uhlířskými Janovice 3:2. Slušný duel odehrál také David Kopta.

 

Martin Uhliar se krátce po přestávce prosadil po pěkném centru, který si jeden z protihráčů nešťastně srazil do vlastní brány, a zahájil tak skvělý obrat Jankova, který v domácím prostředí otočil zápas s Kondraci a před svými fanoušky zvítězil 2:1.

 

Utkání mezi Struhařovem a Spartakem Průhonice rozhodl jediný gól, o který se v závěru prvního poločasu postaral obránce Petr Kotýnek, zatímco utkání mezi další obránce David Podhorský přispěl dvěma góly k vysoké výhře svého týmu nad Zdislavicemi 7:0.

 

Sestavu kola uzavírá třetí obránce, který se stejně jako David Podhorský blýskl dvěma góly. Petr Campodonico odehrál v domácím zápase proti Miřeticím celý zápas a dvěma góly přispěl k hladké výhře Divišova 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.