SESTAVA KOLA - 8.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

V rámci 8. kola okresního přeboru se urodila řada překvapivých momentů. Vamberk klopýtl v utkání s Častolovicemi a Kostelecké Lhotě, která zvítězila v Javornici, přenechal druhé místo v tabulce. Slatina urvala na půdě Rokytnice po penaltovém rozstřelu druhou výhru v sezoně a Voděrady porazily tabulkově lépe postavené Petrovice. Tříbodový zisk si již tradičně připsala Lukavice, jež uhájila osmý triumf v řadě proti nepříjemnému soupeři z Přepych.

Voděradský gólman Lukáš Steklík předvedl v 8. kole proti Petrovicím výborný výkon. Do utkání sice naskočil až v úvodu druhé půle po zranění spoluhráče,  mužstvu však významně pomohl při závěrečných penaltách, při kterých jednu branku chytil a další sám vstřelil.

V třaskavém souboji na půdě Javornice figuroval Miloš Andrýs u klíčového momentu. Po faulu na Bulavcsjaka proměnil nařízenou penaltu a nasměroval Lhotu k triumfu.

O výhru nad Petrovicemi se jednobrankovým příspěvkem podílel obránce Stanislav Holoubek. Po zásahu soupeře ze 4. minuty o půl hodiny později vyrovnával na 1:1 a načal obrat celého utkání.

V zápase s Častolovicemi se vambereckému kapitánovi Aleši Kuhnovi podařilo udržet obrannou linii bez inkasované branky. Jeho mužstvo sice nakonec prohrálo na penalty, první zápas v sezoně bez obdrženého gólů alespoň vylepšil vizitku obrany Vamberka.

Na druhé straně hřiště pomohl k udržení bezbrankového stavu proti Vamberku obránce Stanislav Lorenc. Díky dobré práci kapitána i zbytku obranné trojice se zápas se silným soupeřem dostal až k penaltám, po kterých byli šťastnější Častolovičtí.

Lukáš Macháček přispěl k vítězství Deštného nad Žďárem pojišťovací brankou na 2:0, kterou vsítil  po závaru ve vápně hostí v 59. minutě.

Deset minut před koncem zápasu s Rokytnicí odvrátil sedmou prohru Slatiny v sezoně záložník Jiří Hrabák. Vyrovnávací brankou na 1:1 poslal duel do penaltového rozstřelu, po němž se Slatina dočkala druhé podzimní výhry.

Na vysoké výhře Křivic se v utkání proti Českému Meziříčí zásadním způsobem podílel Radek Pojezdala, který nejprve v 51. minutě za stavu 1:1 poslal domácí do jednobrankového vedení, následně svým třetím gólem definitivně zlomil odpor hostujícího celku.

Úvodní trefu stejného zápasu obstaral křivický Ladislav Tobiášek. Gólový účet otevřel už ve 3. minutě a nastartoval domácí k vítězství.

Útočník Jakub Pápay zasadil Javornici tvrdou ránu hned v úvodních minutách vzájemného zápasu, když po rohovém kopu hlavičkou překonal gólmana Kaspera. Branka z 8. minuty se výrazně podepsala pod celkový výsledek duelu.

 

Na prodloužení sedmizápasové série neporazitelnosti se významně podílel útočník Jan Voltr, který setnul Přepychy dvěma brankami z 11. a 35. minuty. Lukavický matador si tak se spoluhráči připsal nejen výhru, ale i šestý a sedmý zásah do osobních statistik v tabulce střelců. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.