SESTAVA KOLA - 7.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Sestava 7. kola okresního přeboru Jihlavska nabídne opět jiné rozestavení, půjde o vysoce ofenzivní sestavu. Zvolený systém je 3-4-3, přičemž do sestavy kola se dostali hráči z 10 oddílů, Velký Beranov má dva zástupce díky vysoké výhře v zápase kola proti Puklicím. Logicky tak chybí hráči z Puklic, kteří měli pravidelné zastoupení v anketě nebo hráči z Batelova, kteří podali výborný týmový a kolektivní výkon. Nyní již k samotné sestavě..

Marek Čejka - brankář, Mír Nadějov

Ačkoliv Nadějov prohrál v důležitém zápase v Lukách rozdílem třídy, byl Čejka jasně nejlepším hráčem Nadějova. S góly nemohl prakticky nic dělat a navíc pochytal dalších několik šancí soupeře a právem tak figuruje na postu brankáře sestavy 7. kola OP.

Petr Čermák  - obránce, Ždírec

Kapitán Ždírce šel opět příkladem a výborným výkonem přispěl k zisku cenného bodu ze hřiště Jamného. Navíc zaznamenal veledůležitý vyrovnávací gól a neustále dirigoval své spoluhráče, kteří se nepoložili ani v deseti.

Petr Kittler- obránce, Velký Beranov

Kapitán Beranova se vrátil ze své divizní anabáze ze Staré Říše a pravidelně potvrzuje vysokou výkonnost. V zápase s Puklicemi výbrně režíroval hru svého týmu odzadu a nedovolil se svými spoluhráči skórovat jinak plodným útočníkům Puklic.

Tomáš Doležal - obránce, Brtnice

Obránce Brtnice načal gólově bohatý zápas v Cejli již v 6. minutě a po celý zápas hýřil aktivitou, kterou se snažil přenést i na ostatní. I díky jeho výkonu si odvezla Brtnice cenný bod z horké půdy v Cejli.

Ondřej Vomela  - záložník, Jamné

Záložník Jamného se po dlouhé době zapsal mezi střelce a jak se později ukázalo, byl to gól, který znamenal alespoň bod pro Jamné. Ondřej svým dobrým výkonem přispěl k celkově zllepšenému hernímu projevu jamenských a zaujal tak místo v záložní řadě.

Roman Hejda -záložník, Telč "B"

Mladý záložník telčské benfiky byl při vítězném zápase proti Staré Říši u všeho důležitého, branku sice nevstřelil, ale působil alespoň v roli nahravače, kdy z jeho dobrých přihrávek či centrů těžili jeho spoluhráči.

Martin Křenek  - záložník, Velký Beranov

Mladý záložník Beranova, který má za sebou působení mj. ve Vysočině Jihlava, Bedřichově či Vrchovině se podílel dobrým výkonem a vstřelenou brankou na demolici Puklic a celkově ccelý zápas brousil levou lajnu hřiště.

Marcel Benda - záložník, Rantířov "B"

Hbitý křídelník rantířovských má konstantní výkonnost, tentokrát však podal více než dobrý výkon a dočkal se uznání i z tábora hostitelů z Batelova. I přes porážku byl Benda agilní a přihrávkou se podílel na vyrovnávací brance, bohužel však hosté vyšli na batelovském hřišti naprázdno.

Aleš Čáp - útočník, Cejle

Kdo sleduje pravidelně okresní přebor, je mu jméno Aleše Čápa jistě dobře známo. V kombinaci s jeho bratrem Daliborem jsou postrachem pro všechny obrany již několik sezón. I v utkání s Brtnicí prokázal Aleš Čáp brilantní kopací techniku a skvělým přímým kopem zavelel k obratu, který nakonec znamenal pouze bod pro domácí. A to navíc ještě v nastavení trefil břevno!

Libor Krejčí - útočník, Antonínův Důl

Takové střídání by si přál každý trenér. Krejčí nastoupil na závěrečných 25 minut, ale i za tak krátkou dobu stihl de facto sám (za přispění Zdarsy) otočit zápas s Bítovčicemi. Sám dvě branky vstřelil a další připravil a měl tak lví podíl na výhře svého týmu 4:1.

Filip Toman - útočník, Luka nad Jihlavou "B"

Útočník Luk se vrátil po několikatýdenní pauze a hned prakticky sám rozhodl utkání. První gól vstřelil po dorážce, která pramenila z jím založené akce. Druhý gól vstřelil z penalty, která byla nařízena po faulu na něj a třetí branku připravil pro Pekárka.

 

Hlasujte pro svého favorita, DO STŘEDY DO 12:00 HODIN!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.