SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Jak je zvykem, webový portál www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s členy jednotlivých klubů vybral 11 nejlepších hráčů uplynulého kola 1.A třídy sk. A. Zde máte možnost až do středečního poledne hlasovat o hráče kola. Kdo bude vyhodnocen nejlepším hráčem 7.kola 1. A třídy sk. A na našem portálu? Podívejte se kdo byl nominován a podpořte svého favorita.

Brankář:

Brankářem do jedenáctky kola jsme vybrali Martina Maška z týmu Slavia Jesenice. Jesenice o víkendu porazila tým Kunic s přehledem 3:0. Právě Mašek dokázal udržet čistý štít a proto si zaslouží být v jedenáctce kola.

 

Obránci:

Do sestavy 7. kola jsme zvolili čtyřčlennou obranu. Prvním obráncem byl vybrán Roman Alba z Jesenic. Stejně tak jako gólman Mašek, tak i on se podílel na vítěství svého týmu a pomohl udržet čisté konto. Následně jsme vybrali hned dva obránce z Podlesí. Tím prvním je Ondřej Vojtíšek, který vstřelil branku a tím druhým je Filip Soucha, který se také může pochlubit vstřelenou brankou. MONGEU Podlesí se podařilo suverénně přejet Kácov, když zvítězili vysokým výsledkem 7:1. Čtvrtým obráncem je Lukáš Mráz z Hvozdnic, který se může pochlubit dvěma vstřelenýma brankama.

 

Záložníci:

Stejně tak jako jsme vybrali čtyři obránce, tak jsme vybrali i čtyři záložníky. Prvním je Vratislav Kratochvíl z Jesenic, který vstřelil hned dvě branky do sítě Kunic a má tak veliký podíl na zisku tří bodů svého týmu. Druhým záložníkem je Lukáš třešňák z Hvozdnic, který vstřelil hattrick. Třetím obráncem je Marek Sedláček z Podlesí, kterému se podařilo o víkendu vstřelit hned dva góly do sítě Kácova. Posledním záložníkem byl vybrán Martin Pilík, který podle slov trenéra Jesenic Richarda Havlíka odehrál skvělé utkání a patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

 

Útočníci:

Do sestavy kola jsme vybrali dva útočníky. Prvním je František Koubek ze Zbuzan. O víkendu jeho tým zvítězil na hřišti Votic těsným výsledkem 2:1 a právě on se významně podílel na výhře svého týmu, jelikož vstřelil branku. Druhým útočníkem a zároveň posledním hráček do sestavy kola byl zvolen Jan Riegel z Mongea Podlesí, který vstřelil branku a dostal se tak do sestavy kola a je hned čtvrtým hráčem z Podlesí, který se objevil v sestavě 7.kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Filip Bašus

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.