SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Čtvrté kolo nebylo na góly moc bohaté, spíš kralovali brankáři. Právě na tomto postu byl velký přetlak, když hned pět uchazečů podalo velmi slušný výkon a uchránilo svůj tým od pohromy. Koho si vyberete tentokrát? Kdo byl pro vás nejlepším na hřišti a může se ucházet o titul hráče tohoto týdne?

Martin Kopáček (Janov - brankář): Poněkolikáté janovský lapač dokázal, že když stojí mezi tyčemi, jen těžko mu za záda něco proletí. Proti Olešné vychytal dobře tři tutovky a ještě chytil v penaltovém rozstřelu dva pokusy hostí, díky čemuž Janov získal nakonec pomocný bod.

Daniel Kopernický (Lužná - obránce): Co víc si může trenér přát, než když mu dá z pozice obránce hráč dva góly. I díky jeho výkonu Dana získala Lužná důležité tři body v Kolešovicích. 

Miroslav Chládek (Lišany - obránce): Správný kapitán, který navíc otevřel v sedmé minutě skóre a z pozice stopera působil jistě po celý zápas s Pavlíkovem.

Jakub Procházka (Olešná - obránce): Ačkoliv Olešná nepředvedla v Janově kde jaký skvělý výkon, obránce Jakub Procházka si to své odehrál s přehledem. Pokud se Janov dostal do bezprostředně blízkosti Fiedlera, musel Jakuba obcházet obloukem.

Martin Cibulka (SK Rakovník B - obránce): Nedávný dorostenec podal v derby utkání vyrovnaný výkon, nedělal chyby a snažil se aktivně podporovat útok svého týmu. Právě proto od nás získává zelenou kartu a máte možnost mu dát svůj hlas.

Jakub Matějka (Lány - záložník): Svojí jednou brankou Jakub určitě přispěl k hladkému průběhu mezi Lány a Senomaty. Dokázal rozdat míče, a když na to přišlo, také si dovolil individuálně.

Kamil Hrubý (Kněževes - záložník): I Kamil dal jednu ze čtyř branek Kněževsi, s kapitánskou páskou správně diktoval tempo svého týmu.

Jan Sláma (Hředle - záložník): Po čtyřech kolech se Hředle konečně dostaly do hry a nejlepším hráčem na hřišti byl středopolař Honza. Jeho myšlenka na hřišti působí opravdu fotbalově.

Stanislav Rous (Olympie - záložník): Právě proto, že se zatím Standovi od začátku soutěže ještě tolik nedařilo, nic nevzdával a ve všech čtyřech zápasech bojoval. Proti rezervě SKR mu to konečně vyšlo. Dal úvodní, hodně důležitý gól.

Adam Vitner (Hředle - útočník): Už do poločasu uklidnil své spoluhráče dvěma góly. Byl pro Jesenici nejobávanějším hráčem. Není divu, Adam je rychlý a důrazný.

Marek Tvrz (SK Rakovník B - útočník): Branku sice nedal, ale dostal se do nejvíce šancí svého týmu a před gólmanem Bedřichem Kochem zatopil hned několikrát za zápas. Svoji práci odvedl i při bránění.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.