HISENSE SESTAVA KOLA - 1.kolo Pražský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Datum kola: 11.08.2024

0

První kolo soutěže Pražský | 1.B třída sk. A přineslo hned několik strhujících zápasů a překvapivých výsledků. Týmy se sešly na hřištích s velkým očekáváním a úvodní kolo ukázalo, že se máme na co těšit. Podívejte se na sestavu kola, kde se objevují hráči, kteří svými výkony výrazně přispěli k úspěchům svých týmů a zanechali nezapomenutelný dojem.

Jakub Havlák (útočník, SK Libuš)
Jakub Havlák se ukázal jako klíčový útočník v zápase SK Libuš proti Dukle. Svou aktivní hrou a důrazem v útočné fázi přispěl k prvnímu gólu zápasu, který nastartoval vítězství jeho týmu. 

Stanislav Benda ( SK Praga Vysočany)
Stanislav Benda byl neúnavný v zápase a ukázal, jak důležitý je pro svůj tým. Jeho neustálá snaha a chuť pomoci týmu se projevily v jeho výkonech na hřišti. Benda se snažil využít všechny možné šance a jeho nasazení bylo klíčové pro úspěch .

Tomáš Kankara (FC Slavoj Vyšehrad)
Tomáš Kankara zazářil v zápase, kde svými dvěma góly přispěl k důležitému vítězství. Kankara byl nejaktivnějším hráčem na hřišti, jeho dynamika a střelecká forma byly klíčové pro konečný výsledek zápasu.

Lukáš Svoboda (záložník, AFK Slavoj Podolí Praha )
Lukáš Svoboda se výrazně zapsal do historie zápasu díky svým dvěma gólům. První trefa padla už v 5. minutě, druhý gól přidal ve 27. minutě. Svoboda nejenže efektivně zakončoval, ale také velmi dobře bránil a ovládal střed hřiště, čímž pomohl svému týmu k vítězství.

Kryštof Trojánek ( SK Nusle)
Kryštof Trojánek se do hry zapojil s velkým nasazením a aktivitou. Jeho intenzivní výkon a snaha o získání výhry pro Nusle byly evidentní během celého zápasu. Trojánek se neustále snažil o podporu útoku a získávání míče, což přispělo k jeho výkonu v zápase.

Michal Klouda (útočník, TJ Sokol Stodůlky)
Michal Klouda zazářil dvěma góly v zápase, přičemž druhý gól dal ke konci utkání a zajistil tak výhru Stodůlek. Jeho výkon byl klíčový pro úspěch jeho týmu.

Ondřej Hejduk ( TJ ABC BRANÍK)
Ondřej Hejduk se v zápase ukázal jako aktivní bránce, který neuprosně blokoval a bránil protihráče. Jeho aktivní zapojení do hry bylo vvidět po celou dobu hry.

Dino Hodžíć(kapitán , TJ AVIA Čakovice)

Dino Hodžíč byl nejaktivnějším hráčem utkání za Čakovice, kde přispěl gólem a jeho hra byla vysoce efektivní. Je znám svou pravidelnou střeleckou formou a tento zápas nebyl výjimkou.

Jan Rákosník (útočník, Sokol Bílá Hora)
Jan Rákosník se svým výkonem přispěl k jedinému gólu Sokola Bílá Hora. Jeho úsilí na hřišti ukázalo, jak důležitý je pro útočnou fázi svého týmu.

Plata Lerma Diego Fernando (útočník, SK Čechie Smíchov)
Plata Lerma Diego Fernando se stal hrdinou zápasu se čtyřmi góly a výrazně přispěl k výhře Čechie Smíchov. Jeho aktivita a střelecká forma byly klíčové pro vítězství.

Ondřej Holub (útočník, TJ Sokol Lipence)
Ondřej Holub byl hvězdou zápasu, když přispěl čtyřmi góly a výrazně potáhl svůj tým k vítězství. Jeho výkon byl nepostradatelný pro výhru.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.08.2024 10:04 do 14.08.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.