HISENSE SESTAVA ROKU - Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

Sezóna je za námi a že se bylo na co dívat až do samotného konce. Hodně gólů, skvělé výkony hráčů a my vám nyní přinášíme finální sestavu sezóny! Kdo se stane hráčem sezóny? To je jen na vás.

Brankář 

Zbyněk Hypš - třiačtyřicetiletý brankář Vítkovic odchytal kromě jednoho utkání celou sezónu a co se týče čistých kont měl fantastická čísla, když jich ze 24 utkání vychytal 10! Výrazně se podepsal pod úspěšnou sezónu vítkovického béčka, kterou jeho tým korunoval titulem a postupem! Přestože Zbyňkovi bude za nedlouho 44 let, tak stále chuť má a pokud mu bude držet zdraví, tak pokračovat chce.

 

Obránci 

Lukáš Tydlačka - Kapitán Vítkovic zažil doopravdy skvělou sezónu, nejvytíženější hráč vítkovického béčka odehrál všech 26 utkání, ve vzdušných soubojích neměl v soutěži konkurenci a výrazně se také podepsal pod to, že Vítkovice měly nejlepší obranu 1.B třídy skupiny B.

Jiří Hommes - z pozice obránce zapsal skvělých 11 gólů, čímž se stal nejproduktivnějším hráčem hlubinského béčka. Ve většině zápasů předváděl skvělé výkony a i on nemohl v sestavě chybět.

Michal Drnovský - Obránce Markvartovic se výrazně podepsal pod to, že tým Markvartovic měl třetí nejlepší obranu! Celkově se Markvartovice umístily na skvělém pátém místě. Michal přispěl dvěma góly a dvaceti odehranými zápasy k tomuto úspěšnému umístění.

 

Záložníci 

Petr Bijok - záložník Záblatí má za sebou docela úspěšnou sezónu, když zaznamenal 11 branek, ale celkově je tým Záblatí zklamán, že postup znovu nevyšel. I tak ale Záblatí mělo nejlepší útok v soutěži, k čemuž výrazně přispěl sám Petr.

Karel Klos - záložník Markvartovic předváděl v průběhu sezóny skvělé výkony, které potvrzuje 13 branek, které Karel zaznamenal.

Dušan Socha - Hlavním pilířem skvělého útoku Záblatí byl právě Dušan, který zaznamenal skvělých 23 branek a stal se nejlepším střelcem 1.B třídy skupiny B!

Luboš Pilch - Přestože se na závěr sezóny zranil a nemohl dál pokračovat, tak zaznamenal skvělých 19 branek. Byl druhý nejlepší střelec Záblatí a třetí soutěže.

Nicolas Sýkora - záložník či útočník Vítkovic nastupoval v průběhu sezóny jak za Béčko, tak za áčko. V postupové sezóně Béčka zaznamenal skvělých 14 branek a výrazně se tak podepsal pod postup svého týmu.

 

Útočníci 

Mario Telnar - Útočník Petřkovic zažil velmi plodnou sezónu, když zaznamenal 17 branek, Petřkovice na podzim nehrály úplně podle představ, ale na jaře předváděly docela slušné výkony a nakonec to stačilo na pěknou šestou příčku! Pod kterou se Mario doopravdy velmi podepsal.

Prokop Vantuch - ve svých jednačtyřiceti letech dokázal stále držet s mladšími spoluhráči či soupeři krok a zapsal velmi solidních 17 branek! I díky jeho přispění skončil Rychvald na čtvrtém místě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2024 17:05 do 15.07.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.