HISENSE SESTAVA ROKU - Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

O víkendu byla zakončena sezóna. Do sestavy roku bylo vybráno těchto jedenáct hráčů. Který z nich by si dle Vašeho názoru zasloužil vyhrát ocenění hráč sezóny? Hlasujte v grafice níže!

 

 

Dmytro Bezyk (Přibyslavice “B”) - Velká jistota v obraně mistrů soutěže. Třikrát udržel čisté konto.

Jaroslav Daňhel (Stařeč “B”) - Stálice obrany Starče. Svými zkušenostmi pomohl svému týmu k druhému místu. Z pozice stopera vstřelil 11 branek. Prosazoval se především ze standardních situací.

Richard Kafka (Jakubov) - Dirigent jakubovské obrany. Spolehlivý a zkušený hráč. V sezóně třikrát rozvlnil síť.

Martin Vrbka (Želetava “B”) - Z pozice předstopera řídí želetavskou obranu. Silný v osobních soubojích. Autor tří branek.

Aleš Sapík (Podhorácko) - Svými zkušenostmi hodně pomáhal svým mladším spoluhráčům. Málokdo ho v obraně obehraje. K výborné defenzivní činnosti přidal šest branek.

Martin Ošmera (Heraltice) - Mladý křídelník, který působí na levé straně hřiště. V sezóně podával stabilní výkony. Vstřelil sedm branek, další góly připravil.

Josef Bláha (Domamil) - Levý záložník. Skvěle technicky vybavený. Umí dobře vystřelit. Zdobí ho i skvělá finální přihrávka. V sezóně se třináctkrát gólově prosadil.

Ondřej Němec (Stařeč “B”) - Mladý středopolař. Jeho velkou přednostní je rychlost. Umí skvěle potáhnout balón i dobře vystřelit. Vstřelil tři góly.

Pavel Dvořák (Jakubov) - Další levý záložník. Jakubov se o jeho výkony mohl opřít. Nasázel šestnáct branek a stal se třetím nejlepším střelcem soutěže.

Zdeněk Soukup (Domamil) - Nejlepší střelec soutěže. Za 22 zápasů nastřílel úctyhodných 35 branek. Často se prosazoval z brejků. Umí skvěle zakončit.

Josef Pacal (Přibyslavice “B”) - Extrémně silný útočník. Tělem se zastavit nedá. Navíc patří k nejrychlejším hráčům v soutěži. Autor 23 branek, díky čemuž se zařadil na druhé místo

střelecké tabulky.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2024 20:02 do 15.07.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.